2777
2789
عنوان

خدا لعنت کنه کارفرمایی که.......

164 بازدید | 6 پست

خدا لعنت کنه کارفرمایی که بعد از مرخصی زایمان نیروی خودشو نگیره بعد از هشت سال کار و زحمت ادم رو بی مزد کردن واقعا دل شکستن داره امیدوارم آه بچم دامنشون رو بگیره😔😔

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

اینقدر دلم شکسته که هر لحظه بچم رو میبینم آه میکشم اشک میاد تو چشمام

شاید صلاحم این بوده ولی حقم نبود

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

بعد از هشت سال کار حسابداری زیر ابمو زدن از کار بیکار شدم هشت ماهه بیکارم  الاهی هر کی میره تو این  گرونی یکی را از نون خوردن می‌اندازه خدا از نون خوردن بندازتش مشکل روحی روانی گرفتم تو خونه کارم گیرم نیومد الاهی به سرش بیاد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم  رفتی پیش کارفرما؟ چی گفت

سلام اره گفت قراردادت اخر اسفند تموم شده نیرو نمیخواهیم چند روزی اعصابم خرد بود بعد هوب شدم گفتم بدرک حتما صلاحه پیش بچم باشم اخر ماه میرم دنبال کارای بیمه بیکاری به جاش کار حسابداری برمیدارم تو خونه انجام میدم مواظب بچم هم هستم هرچند کار اونا واقعا بی رحمی بود اما خدا بزرگه

بعد از هشت سال کار حسابداری زیر ابمو زدن از کار بیکار شدم هشت ماهه بیکارم  الاهی هر کی میره تو ...

ایشالا منم دقیقا حسابدار بودم تو حاملگی ماهای اخر دوست خودشون اوردن جام

من هرروز ساعت هفت و نیم میرفتم تا دو و نیم اونو گفتن نیاز نیست هرروز بیایی یه روز درمیون هشت میره تا دوازده حقوق کامل بهش میدن روزای دیگه هم میره جاهای دیگه

تو مرخصی زایمانم از بس از من و کارم بد گفته( به گفته همکارام)  که دیگه باهام بعد از مرخصی زایمان قرارداد نبستن من اخر ماه میرم دنبال بیمه بیکاری 

ایشالا اب خوش از گلوش پایین نره ایشالا هرچی از این ماه جای من بهش حقوق میدن خرج درمانش بشه

هنوز حقوق اسفند که تا اخر ماه رفتم بعد زایمان کردم هم ندادن بهم

با چه حال و روزی میرفتم سرکار

خدا لعنتشون کنه