2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میگه چقدر قراره درس بخونی بچه دار شین

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید هم خودتون هم همسرتون تمام شرایط رو رعایت کنید تازه همسرتون بیشتر چون ایشون تعیین کننده اصلیه&nb ...

ی دختر دارم میخام بعدی پسر بشه دیگه تموم‌نمیخام😁

تو این شرایط دوتا هم اضافس بخدا دست خودم بود فقط همین دختر کافی بود دومی هم بخاطر حرف مردم میارم نگن پسر نداشت و ...

ی دختر دارم میخام بعدی پسر بشه دیگه تموم‌نمیخام😁 تو این شرایط دوتا هم اضافس بخدا دست خودم بود فقط ...

کاش این عقیده از کشورمون میرفت 

تو اطراف منم اکثرا دنبال پسرزایین بخاطر حرف مردم☹️

نلایک
کاش این عقیده از کشورمون میرفت  تو اطراف منم اکثرا دنبال پسرزایین بخاطر حرف مردم☹️

همون من دخترم رو جای کل پسرا فک و فامیل نمیدن ولی😂😂

ولی خب بازم آدم از دوتا میوه خدا داشته باشه خوبه

عزیزم زندگی خودته ب هیچ کس ربط نداره

اصن برو محکم وایسا بگو من فعلا قصد مادر شدن ندارم شرایطم اوکی نیس ب هیشکی هم زبط نداره محکم و مقتدر باش بزا یذره ازت بترسن هرکی هم هرچی گف بگو همینه ک هس 

ب طاییفه شوهرت چ ربطی داره تو کی میخای بچه دار شی چقد فوضولن مردم

خیلی بیشتر از دوسال راه داره ها😐

نمی‌دونم که چند سالشه من 

من گفتم اگه نزدیک به سی سال هم باشه باز دو سال جا داره 

چرا اونجوری نگاه می‌کنی 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
😒یه وقت صندلی پادشاهیشون خالی نمونه 

به همون اندازه هم شماهایی که از دختر دفاع میکنید مقصرید. اگه امثال شما نباشن کسی کار به کسی نداشته باشه دنیا گلستون میشد

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
به همون اندازه هم شماهایی که از دختر دفاع میکنید مقصرید. اگه امثال شما نباشن کسی کار به کسی نداشته ب ...

از دختر دفاع نمیکنم 

خیلی ببخشید خودمو پاره نمیکنم برای پسر.

تازشم کاریش نداریم خوش باشه 

نلایک
ینی سر سی سال باید حامله بشه؟؟ معمولا خانما تا چهلو خورده ای راه دارن 

ای بابا

من چیز دیگه گفتم

بیخیال 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...