2777
2789

من هنوز یک سال دیگه دانشگاه دارم اینا فک میکردن امسال تموم میشم ولی با واحد های سخت و درس های سخت سال بعد هم میمونم نمیدونم چی بگم‌بهشون 

هی میگم‌امسال تموم نیشم سال یعد تموم میشم 

هی میگه بچه دار شین و فلان ۳ساله ازدواج کردیم شوهرمم میخواد نه به خاطر حرف مامانش ها از اولش عاشق بچش

به نظرتون چطوری به شوهرم بفهمونم که من نمیتونم با بارداری و بچه داری دانشگاه برم حدود یک سال دیگه باید صب کنیم ولی نمیدونم چطوری باشوهرم مطرح کنم قول امسال رو داده بودم ولی متاسفانه سال بعد هم‌درسام هستن

چی بگم بهش

ببین سه سال خیلی زمان زیادی نیستش مگر اینکه خیلی سنتون زیاد باشه یعنی از ۳۰ سال به بالا باشید ولی اگر زیر ۳۰ سال هستید هنوز دو سال دیگه جا داری به نظر من عجله نکن درستو تموم بکن بعداً تصمیم بگیر که بچه بیاری

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الکی برو دکتر چنتا قرص ویتامین بگیر بگو گفته چند روره بابد مصرف کنی بدنت ضعیفه و ازبن حرفا بپیچون 

یکی از عروسامون هی میگفت من تنبلی خمدان دارم حامله نمیشم میگفتبم خب برو دکتر میگفت فعلا بچه نمیخوایم نگو قایمکی رژیم پسرزایی گرفته بود 😐

نلایک

می‌دونم ایشون مادر هستن و نگران اما ای کاش اطرافیان درک کنن که اینجور تصمیمات کاملا شخصی هستن و زن و شوهر باید آمادگیش رو داشته باشن

با همسرت صحبت کن عزیزم ، امیدوارم درک کنن

❤️🤍PEGAH🤍❤️

منم سال اخرم باردارم ۵ ماهمه 

شکر اصلا حس نمیکنم حاملم برعکس پرانرژی و فعالیتم رفته بالا خوش خوراک و...

مگه قراره هم حاملگی ها بد باشن؟

۳ ماه قبل باید قرص مولتی و اهن و فولیک مصرف کنی

۹ ماه تو شکمت ی سال طول میکشه ب نظرم اقدام کن

2810