2777
2789
عنوان

کیا با شوهرشون دوست بودن؟ چند وقت بعد ازدواج کردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 31 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی مجازی اشنا شدید ؟

نه فامیل بود فقط تو مهمونی ها همو می‌دیدیم ولی تلفنی باهم در ارتباط بودیم یواشکی،دیگه بعد ۵سال جور شد خانوادم قبول کردن اومد خواستگاریم

آقایون تو تاپیکام نظر ندن وریپلای نکنن ،درخواست هم قبول نمیکنم
😐😂😂😂ولا ما شانس نداریم دوستم پیدا نمیشه چ برسع خاستگاری . 

تو مجازی خب راحت تر میتونی دوس بشی . من چند تا دوستم بودن تو سایت کلوب اشنا شدن ازدواج کردن ولی الان سایتش جمع شده . طرفشونم تحصیل کرده و خوب بودن 

چقدر زووووود . کجا دوس شدید مجازی بود؟

دوست همکارم بود

همکارم شماره ام رو بهش داده بود

1 فروردین پیام داد خودش رو معرفی کرد

5فروردین اومد محل کارم همدیگه رو دیدیم البته کرونا بود و فقط از پشت ماسک  

از 14 فروردین تا 14 خرداد هر روز عصرها بعد ساعت کاری می رفتیم کوه پیمایی 

15 خرداد بهم پیشنهاد ازدواج داد و بعدش خواستگاری و عقد

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

تو مجازی خب راحت تر میتونی دوس بشی . من چند تا دوستم بودن تو سایت کلوب اشنا شدن ازدواج کردن ولی الان ...

توی مجازی تا الان هرکی اومده جلو ،. دیدم منظورش یچی دیگس تا ازدواجو اینا ..😐😂پسرا بگیر نیستن دیگ، یا من شانس ندارم

خانوما کجا با هم دوست شدین ؟ خیلی عجیبه اکثرا مجازی دوس میشن. یکی از خواهرشواهرم و جاریمم مجازی دوس ...

روش اشنایی مهم نیست که 

مهم اینه بتونن به شناخت از هم برسن

آن قدر قوی باش تا بتوانی رها کنی و آن قدر صبور باش تا بتوانی منتظر چیزهایی باشی که لایقشانی  
مگه میشه . این دیگه خیلی زود بوده تو یه هفته چه جوری همدیگه رو شناختین

فامیل بود😅

یکسال عاشقم بود اخرش پیام داد و رل زدیم و.. این  یک هفته ام سه روزش پیام میداد رل بزنیم من قبول نمیکردم پس قانونا ۲ روز رل بودیم😂

متاهل 
2810