2777
2789

پسره اومده خواستگاری میگه زنم هم باید شاغل باشه هم مهرو نهایتا ١٤تا میدم بعد بهش گفتم برو بگرد ببین کسی با١٤ تا تفم نمیندازه توصورتت دیگه چه برسه دخترشو بهت بده بعدم من نمیخوام شاغل بشم گف بااین حساب تو خرج اضافی میخوای بزاری رو دستم چقد بعضی مردا عوضی شدن یارو کچل بود قیافم نداشت تازه وکیل شده بود انگار برده میخواد ببره خونش بااون قیافه شخمیش چن صباحه اومده تهران میگه بااین طرز فکرت کسی تو تهران زندگی نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگفت باشه ۱۴تا ولی بعد عقد باید بدی 

اونی که میگه ۱۴تا همونم نمیتونه بده

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️

خیلی وقیح شدن کاملا قبول دارم 

زن هم بره سر کار 

هم کار خونه هم زایمان 

هم فقط ۱۴ تا سکه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                
هم یارو کچل باشه هم زشت افاده ها طبق طبق

همینا زشتا و کچلا از همه پر مدعا ترن میمون هرچی زشت اداش بیشتر 

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                

حالا این که خوبه من یه خواستگار داشتم خودش تو بقالی بابا جونش مشغول بود بعد می‌گفت زنم باید شاغل باشه جهازش تکمیل اون موقع ها بینی م رو جراحی نکرده بودم گفت دماغتم عمل کن من هنگ کردم بخدا بعد مامانم گفت تو چرا نگفتی اون سر کچلت رو مو بکار

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔