پسره اومده خواستگاری میگه زنم هم باید شاغل باشه هم مهرو نهایتا ١٤تا میدم بعد بهش گفتم برو بگرد ببین کسی با١٤ تا تفم نمیندازه توصورتت دیگه چه برسه دخترشو بهت بده بعدم من نمیخوام شاغل بشم گف بااین حساب تو خرج اضافی میخوای بزاری رو دستم چقد بعضی مردا عوضی شدن یارو کچل بود قیافم نداشت تازه وکیل شده بود انگار برده میخواد ببره خونش بااون قیافه شخمیش چن صباحه اومده تهران میگه بااین طرز فکرت کسی تو تهران زندگی نمیکنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🔮اسمم آتاناز🔮 آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️. اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
حالا این که خوبه من یه خواستگار داشتم خودش تو بقالی بابا جونش مشغول بود بعد میگفت زنم باید شاغل باشه جهازش تکمیل اون موقع ها بینی م رو جراحی نکرده بودم گفت دماغتم عمل کن من هنگ کردم بخدا بعد مامانم گفت تو چرا نگفتی اون سر کچلت رو مو بکار