2777
2789
عنوان

میکروسکوپ بخرم؟؟

163 بازدید | 13 پست

دوست دارم یه میکروسکوپ بخرم در حد خیلی حرفه ای ام نه حالا ولی متوسط چند تا دیدم تو دیوار قیمتاشون مناسب بود بزرگنمایی ۴۵۰ بود خوبه؟؟؟

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

که چی؟ وقتی آزمایشگاه و تجهیزات مخصوص نداشته باشی فقط میوفته یه گوشه خاک میخوره

خب چیزای مختلفو میشه زیرش دید جالبه به نظرم

حالا این بزرگنمایی خوبه؟؟

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
کارت چیه؟

هیچی میخوام چیزای مختلفو زیرش ببینم ولی دقتشم خیلی کم نباشه

خب چیزای مختلفو میشه زیرش دید جالبه به نظرم حالا این بزرگنمایی خوبه؟؟

وقتی نتونی لام آماده کنی رنگ آمیزی کنی نمیتونی که ببینی 😐

بزرگنمایی به تنهایی مهم نیست مهارت و وسایل و مواد آماده سازی لام مهمتره

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
وقتی نتونی لام آماده کنی رنگ آمیزی کنی نمیتونی که ببینی 😐 بزرگنمایی به تنهایی مهم نیست مهارت ...

یعنی سخته کار کردن باهاش ؟؟؟

وقتی نتونی لام آماده کنی رنگ آمیزی کنی نمیتونی که ببینی 😐 بزرگنمایی به تنهایی مهم نیست مهارت ...

اسلاید های آموزشی از بافت های مختلف آماده هست. من برای بچه هام خریدم. ولی نمی دونم ایران هم پیدا میشن یا نه...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
برای چه کاری؟  برای هدف آموزش و برای بچه ها، اسلایدهای آماده وجود دارند.

برای خودم میخوام نوجوانم همین طوری میخواستم چیزای مختلفو نگاه کنم توی میکروسکوپ

اسلاید های آموزشی از بافت های مختلف آماده هست. من برای بچه هام خریدم. ولی نمی دونم ایران هم پیدا میش ...

شما کجا خریدید مگه؟؟

یعنی یه اسلاید از یه بافت خاص؟؟خوب اونطوری که همه بافت ها رو میشه دید

برای خودم میخوام نوجوانم همین طوری میخواستم چیزای مختلفو نگاه کنم توی میکروسکوپ

خب پس اول سرچ کن ببین می تونی لام یا اسلاید آماده پیدا کنی. چون در عیر اینصورت میکروسکوپ هیچ کاربردی نداره...بدون رنگ آمیزی های مخصوص نمیشه چیزی زیر میکروسکوپ دید. 

شما کجا خریدید مگه؟؟ یعنی یه اسلاید از یه بافت خاص؟؟خوب اونطوری که همه بافت ها رو میشه دید

من ایران زندگی نمی کنم. از آمازون خریدم. اسلاید از بافت های مختلف حیوانی و گیاهی هستند. آماده و رنگ آمیزی شده