2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای دختر من 15 روزه افتاد قبلش دکتر هم بردیم گفت مشکلی ندارم فقط عفونت نکنه بهداشت هم گفت شیر روش بریز 

ما هم نگران بودیم ولی خدا رو شکر افتاد

سلام😢لطفا برای آوردن رتبه توکنکور۱۴۰۱ و زندگیم (خونمون تموم بشه و بتونیم ماشین بگیرم و همسرم داخل یه شغل خوب استخدام بشه🥺(قلبـ♥️های شما دوستان بهتر از قلب های ماست )برام دعا کنید و صلوات بفرستید انشاالله به هر آنچه که می خواهید برسید 🤲🏻

بایدخشک بشه مامانبزرگامیگن مادرکمترسردی جات بخوره

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
چه خوب من نگرانم 

ده روز یا ۱۲ روز هم میشه 

شنیدم هرچقدر طول بکشه ختنه هم همونقدر حلقش میوفته 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

چیکارداری اخه؟

خودش خشک میشه میفته

حتمازیاد اب زدی چون نبایداب بخوره 

دستکاری نکن بدن طفل معصومو

بذارخودش میفته

نهایتش یکم طول کشیدببر پیش دکترش

اوناییم ک میگن الکل بزن نفت بزن هم گوش نکن خطرناکه.همه ی بچه ها ک مثل هم نیستن

کاریش نداشته باش بچه رو

خدابرات حفظش کنه

مَن سِپُردَم بِه خودَش،هَرچِه خُــ❤ــدا میخواهَد...
میگن الکل بزنی زود خشک میشه میفته مثلا پنبه یکم الکل بزنی بزنی ب نافش

ی فندکم بگیره زیرش یانه😐😐😐توروخدا از روی دیده ها و شنیده ها یا ازروی بی اطلاعی اطلاعات غلط ب کسی ندین.حالاخودش بود یچیزی ولی بچه رو اینجوری راهنمایی میکنن؟ینی مثلا طفل خودت بود الکل میزدی ب بدن ظریف و نحیف و حساسش؟بچه ی چندروزه چقد جون داره؟

مَن سِپُردَم بِه خودَش،هَرچِه خُــ❤ــدا میخواهَد...