2777
2789
اینجوری وابسته تر نمیشه؟؟

علت اینکه گریه میکنه اینه که وابستگی ناایمن داره یعنی فکر میکنه شما ترکش میکنی و واسه همیشه میری ، باید بیشتر براش وقت بزاری تا خیالش راحت بشه دوستش داری و همیشه باهاشی 

متاهل هستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهدش خدایی عالیه.. رفتار مربیاشم خوبه خودشم میگه میخام برم حتما  فقط میگه تو هم باش دلم برات ...

اینجوری ما بگیم فایده نداره..‌هرچی پیج و کانالو مقاله در مورد این مشکله سرچ کن بخون خودت اخلاق بچتو بهتر میدونی با ی روش ک میدونی جواب میده پیش برو

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

برو تو مهد بشین

کیفتو بده بهش

و بگو من تو راهرو هستم تا بیای

هر یه ربع سربزن و نگاش کن

کم کم 

کمش کن

دوست من ظرف دو ماه عادت داد به بچه 

باید الان حلش کنی وگرنه

یه خانمی رو میشناسم که پسرش 5 هست باهاش باید بشینه سر کلاس 

دقت کن الان باید حل بشه 

عادت نمیکنه؟؟؟

عادت میکنه.اصلا اونجا نمون.سراغ دارم دختره کلاس چهارمه هنوز دنبال مامانش گریه میکنه.در هفته شاید 1 یا 2 روز بره مدرسه اونم به شرطی که مامانش توی مدرسه بمونه.

باهاش منطقی صحبت کن.با وعده پارک و جایزه راضیش کن