2777
2789
عنوان

آیا من عاشق شدم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 43 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جهت رفیق نه رل

کسی که دوسش داری هیچوقت نمیتونی باهاش رفیق باشی عزیزم

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
2805
من نمیگم باهم باشیم میگم هدیشو بگیرم؟ یا کلا دیگه پیام ندم؟ چونکه گفت گاهی پیام بده بهم اگه تونستی

میگم که بگیر براش یه یادگاری 

البته ماهی یبار پیام بدی بد نیست چون یهو نمیشه پیام نداد ایشالله دیه بعدش کم کم  همون در حد رفاقت باشه  

خب چقدر باید بگذره روز به روز داغون تر میشم من جدیدا باهم حرف می‌زنیم ولی بهم گفت من مزاحمت نمیشم ت ...

اگه به درست اسیب نمیرسه باهاش ادامه بده 

ولی عزیزم شما سنتون کمه 

تو این سن همچین رابطه هایی رو تجربه کردن زیاد عواقب خوبی نداره

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
میگم که بگیر براش یه یادگاری  البته ماهی یبار پیام بدی بد نیست چون یهو نمیشه پیام نداد ایشالله ...

بله همون رفاقت خوبه

ممنون بابت راهنمایی عزیزدلم

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹                    #متاهل  
اگه به درست اسیب نمیرسه باهاش ادامه بده  ولی عزیزم شما سنتون کمه  تو این سن همچین رابطه ...

من فکر و درسم شده اون🙂

ولی میخونم درسم خوبه خداروشکر 

خواهش میکنم عزیزم  واقعا ناراحتت شدم چون میدونم اولش یه مقدار سخته، از ته دل آرزو میکنم حال دل ...

یادم رفت بگم خواستی درد و دل کنی میتونی وقتایی خوب نیستی پیام بدی البته اگه دوست داشتی وگرنه که هیچی 

ببینید دوباره  باز با هم صحبت تلفنی انجام می دید و وابستگی  اونموقع خانواده می‌فهمه ...

میدونم مراقبم 

دیگه نمیخوام وابسته بشم

ما رفیق بودیم ک علاقه به وجود اومد تو رابطه نبودیم

کلا نمیخوام مثل قبل زیاد حرف بزنیم 

یادم رفت بگم خواستی درد و دل کنی میتونی وقتایی خوب نیستی پیام بدی البته اگه دوست داشتی وگرنه که هیچی ...

واقعا گاهی اوقات نیاز دارم ممنون عزیزم

این آی‌دی روبیکای منه Sky__2023

خواهش میکنم عزیزم  واقعا ناراحتت شدم چون میدونم اولش یه مقدار سخته، از ته دل آرزو میکنم حال دل ...

ما از اولش رفیق بودیم ک علاقه اومد وسط

ولی دیگه نمیخوام زیاد باهم حرف بزنیم ک وابسته نشیم