دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خودم دبیرستانی ام فقط یه توصیه بهتون میکنم توروخدا برا بچه هاتون گوشی نگیرید توروخدا ندارید بدبخت بش ...
من ب عنوان کسی ک گوشی برام نخریدن و یه عقده شده بود برام میگم این راه هم درست نیست چون ممکنه گوش قایمکی برا خودش بگیره مث من. باید با بچه اش دوست باشه رفیق باشه نحوه رفتار با بچه اش رو علمی یاد بگیره. اگه برای بچه اش گوشی میخره بتونه مدیریت کنه. کتابای روانشناسی بخونه و...
می شه کمی توضیح بدی که چرا این حرفو می زنی؟شما گوشی داشتی و مشکلی برات پیش اومد؟
آره ببین من تو یه خانواده معمولی از سطح مذهبی و اینا بزرگ شدم وضع مالی پدرم خیلی خوب بود منم درسم و اینا خیلی خوب بود اول راهنمایی جایزه کارنامم برام گوشی خریدن و این شد واسطه که از طریق دوستام خیلی آسیب دیدم و بعد یکسال فهمیدم چقدر حال روحیم بد شده چقدر از اعتقاداتم دور شدم دیگه بعد یکسال گوشیمو شکستم و درس خواندنو شروع کردم تا باز مثل قبل شم دیگه دبیرستان که شدم گوشی خریدن که عقلم بیشتر رسید