بزرگترین آرزوی قلبیم اینه که یه روزی دست ایلیا کوچولومو بگیرم و باهاش برم گردش میشه برام صلوات بفرستی ک ب این آرزوم برسم؟ فکر کن اربعین پیاده بری کربلا ...چشمت از دور به یه گنبد طلایی بخوره ... دستتو بزاری رو سینه بگی ... السلام علیک یا اباعبدالله. سلام آقا جونم کاربری دست دو دوست ک ی زمانی دشمن هم بودیم اما حالا
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بزرگترین آرزوی قلبیم اینه که یه روزی دست ایلیا کوچولومو بگیرم و باهاش برم گردش میشه برام صلوات بفرستی ک ب این آرزوم برسم؟ فکر کن اربعین پیاده بری کربلا ...چشمت از دور به یه گنبد طلایی بخوره ... دستتو بزاری رو سینه بگی ... السلام علیک یا اباعبدالله. سلام آقا جونم کاربری دست دو دوست ک ی زمانی دشمن هم بودیم اما حالا
بعد عقد اومدم خونشون تو اتاق بودیم یهو هم و بوسیدیم همسرم در حین.... گفت عسل خوردی منم خیلی با لطافت و لوس گفتم اره یهو برگشتم دیدم مادرشوهرم جلو دره گفت اومدم بگم بیاید عصرونه بخورید از خجالت اب شدم
منم میکاپم تو خونه بود دوست دوران دبیرستانم که آرایشگره برام انجام داد انقدم دوس داشتم بی تعارف ه ...
چقدر خوب خیلی حس خوبیه. برا من دوستم نبود اما آشنا بود و استاد آرایشگری شینیون خواهرم بود خیلی دوستش داشتیم. مامانم و خواهرم هم اومدن همینجا کاراشونو انجام دادن. پیش هم بودیم خیلی خوش گذشت