2777
2789
عنوان

اگر قرار باشه ۶ یا ۷ ماه از بچتون دور بمونید... نظرسنجیه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 29 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا من سه چهار روز مجبور شدم پسرمو بسپرم به پدر و خانواده همسرم . چون باید بیمارستان می رفتم. الان روی پاش زخمی هست که جاش مونده و من هر موقع نگاش می کنم با خودم میگم این نتیجه ۳ ۴ روز بی مادریه طفلی بچم هست. 

وای نمیترسی بچه بره بیرون یا از جایی بیفته پایین؟من که دق میکنم از استرس

نه استرس نداره‌‌ .. باباشون هست.. خیالم راحته. باباشون نباشه، پرستار هست اون تایم... بازم خیالم راحته..

متأهل 💫 مامان سه تا فرشته
منظورم  پیشرفت توی چیزی هست که یک عمر براش تلاش کردی

بببن اینجا هر کسی با توجه به زندگی خودش نظر میده.پسر من خیلی به من وابسته است و من میگم نه ضربه میخوره.ولی نمیدونم بچه های شما چطورن؟همسر من با توجه به شغلش نمیتونه رسیدگی که من انتظار دارم رو برای بچه داشته باشه.همسر شما شاید بتونه

به خیلی چیزا بستگی داره.ولی قطعا بچه اذیت میشه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
منظورم  پیشرفت توی چیزی هست که یک عمر براش تلاش کردی

نترس اصلا 

صد درصد برو،بچه هات پیش پدرشون هستن،هر شب باهاشون تصویری صحبت کن و بهشون بگو دوستشون داری

تو داری برای آینده شون خیلی تلاش می کنی و ایشالا نتیجه ی تلاشت رو می بینی

سفر کاری میرم... همین الان با رفیقم توو مسیر فرودگاهیم، که بریم اصفهان.. ۱۴روز اونجاییم..

چقد جالب. اگه دوست داشتی بگو شغلت چیه و تو این مسافرت‌های مثلا ۱۴ روزه کجا باید برید و چکار باید بکنید

چقد جالب. اگه دوست داشتی بگو شغلت چیه و تو این مسافرت‌های مثلا ۱۴ روزه کجا باید برید و چکار باید بکن ...

عکاسم. نقاشم.. 

واسه نمایشگاه و گالری میرم شهرهای مختلف.. چند وقت پیش سنندج گالری عکسام بود.. به تازگی تهران گالری داشتم.. فردا هم اصفهانم. کارای گالری رو ردیف میکنیم فردا.. پس فردا دیزاین و طراحی و چیدمان.. اول آذر گالری باز میشه به مدت ۷ روز.. آخرین گالری پاییزه امساله این سفرم...  هفته دوم میریم روستاهای اطراف اصفهان، مناطق بکر و دست نخورده، چادر نشین ها، اقوام مختلف....  سوژه های عکاسی ناااب داره.. میریم اقامت میکنیم هر روز یه جا، عکاسی میکنیم.. برای نمایشگاه اقوام بختیاری و... سوژه های ملموس... چهره های ناب.. 

نمایشگاه نقاشی سالی نهااایت ۳ بار بیشتر ندارم..‌.   چون تمرکز و وقت و دقت بیشتری میطلبه نقاشی... اگر سرسری بگیرم، کلا زمین میخورم.. 

اگر اصفهان هستی، حتما تشریف بیار گالری، متن... باعث افتخار و مباهاته..

متأهل 💫 مامان سه تا فرشته