2777
2789

اگر شرایطی پیش بیاد که ۶ یا ۷ ماه بخواید برید خارج از کشور  و خیلی خیلی در پیشرفت و آیندتون تاثیر داشته باشه، حاضرید دو تا بچه ۳ ساله و ۶ ساله رو توی این مدت بسپرید به پدرشون و برید؟؟ یکیشون میره مهد و یکی هم پیش دبستانی.

شما باشید فداکاری میکنید و نمیرید؟ یا میرید پیشرفت میکنید و برمیگردید؟

تعداد رای : 54
نظرسنجی
میرید
13
24%
می مانید
41
75%

اونی ک میذاره میره و واقعا اسمش بایر بذارن مادر!!

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی دیگه عواقب تعلیقی یا قهوه ای شدنت دست خودته گلللم🤣لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ثانیه ای از پسرم جدا نمیشم.رفتم و پیشرفت هم کردم.ضربه ای که به روح و روان بچه ی سه ساله زدم رو پیشرفت درست میکنه؟اون بچه یهو همه ی زندگیش رو از دست میده.تو اون سن اوج وابستگی به مادر رو دارن

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

بنظرم اول باید کم کم بچه ها رو آماده کرد‌. یعنی یواش یواش فاصله ایجاد کرد نه یهویی. بعدم باید دید که آیا اون پدر به تنهایی میتونه از عهده کارهاشون و تربیت و تفریح و ... برای بچه ها بر بیاد یا نه.

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همسرم قطعا قطعا قطعا بهترین پدر دنیاست، همین الان پدر و دختر رفتن بخوابن همسرم داره قصه میگه، و بیشتر از من به دخترمون میرسه ،ولی به هیچ وجه اینکارو نمیکنم، مگه میشه؟ مگه داریم؟ بگو یه روز ،عمرا

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊