2777
2789
عنوان

میشه برا بابام دعا کنید امشب براش انرژی مثبت بفرستم براش بهوش بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 21 پست
انشالله همون امام حسین کمکش میکنه نگران نباش آدم باید مثبت نگاه کنه با گریه و ناراحتی مشکلی حل نمیشه ...

امشب همین‌قول ب خودم دادم ابجیمم ارومش کردم‌گفتم‌توروخدا بیا گریه نکنیم فقط صلوات بفرستیم فکر خوب‌کنیم 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
ان شالله خدا شفا بده🙏🙏

ممنون‌ایشالله😔🌷

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظر منم برو شما سرش بزن  اگه میتونی زودتر برو

باردارم شوهرم‌راضی نمیشه میبینه هی بیتابی میکنم هی میکه نمیخواد اینجوری بری اونجا حال مامانت و‌بقیه رو‌بدمیکنی😭عموهام‌مامانم‌همه ب شوهرم‌گفتن بدحرفم‌گوش‌نده

نمیدونم من نظرم اینا ببینی پدرت را این حقته

منم به شوهرم گفتم خدایی نکرده زبونم لال اگ اتفاق بیوفته ی عمر حسرتش ب دلم بمونه حلالت نمیکنم ک گفت۴شنبه میریم 

خیلی بیتابی میکنم میگم بخدا برم‌اروم‌میشم ببینمش اروم میشم

منم به شوهرم گفتم خدایی نکرده زبونم لال اگ اتفاق بیوفته ی عمر حسرتش ب دلم بمونه حلالت نمیکنم ک گفت۴ش ...

اره منم چون یک تجربیاتی داشتم بخاطر همین میگم برو ببینش نمیخام انرژی منفی بدم عزیزم اما یکم از نظر اینکه شرایطش را گفتی میگم زودتر برو ببینش