سلام خانوما کسی نمیدونه چند بار باید برای شنوایی سنج نوزاد رفت من پسرم شیش ماهه هست دو بار رفتیم چند بار دیگه باید رفت؟و اینکه مشکلی هم نداشت و گفتن سالمه اکه اینو نریم اشکالی پیش میاد مثلاً برای مدرسه اینا
من فقط یکبار رفتم گفت دو ماهگی هم بیار همسرم گفت مشکل که ندارن نمیخواد ببریم
خدای بزرگ حکمتتو شکر/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
منم یک بار همون ۱۰ روزگیش بود بردمش گفت ۶ ماهگی بیار ولی نبردمش دیگه
انگار مامانم رفته بازار منو نبرده انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2 انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من. انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم. انگار..... حالم اینطوریه..