2777
2789

بابام سرطان داره تحت درمان بود ک بدنش عفونت کرد با دارو بیهوشش کردن ک درمانش و‌پیش ببرن ولی نمیتونن ب هوش بیارنش میگن ضربان قلبش رفته بالا توروخدا بگیددستم‌از‌همه جا کوتاه چ غلطی کنم چیکار کنم بابام برگرده😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
ایشالا زودی به هوش میاد

ایشالله دلم داره میترکه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

براش دعا کن عزیزم پدربزرگ من عفونت ریه شدید داره الان بیست روزه تو آی سی یو بستریه اجازه همراه داشتن ندارن نمی‌تونیم ملاقات هم داشته باشیم اکسیژن به مغزش نمی‌رسید ولی خداروشکر به هوش اومد ولی هنوزم حالش اصلا خوب نیس براش دعا کن من حال تو رو الان درک میکنم و با تموم وجودم از خدا میخوام پدربزرگ من و پدر شما و تمام بیماران حالشون خوب بشه و برگرده پیش عزیزاشون صحیح و سلامت 

بیمار دارم حالش خوب نیس میشه برا خوب شدنش و برگشتنش پیشمون دعا کنید و یه حمد مهمونم کنید؟
براش دعا کن عزیزم پدربزرگ من عفونت ریه شدید داره الان بیست روزه تو آی سی یو بستریه اجازه همراه داشتن ...

هوشیاریش سر ۳ بود دعا کنید برام دعا کنید زود خوب بشن همشون

بیمار دارم حالش خوب نیس میشه برا خوب شدنش و برگشتنش پیشمون دعا کنید و یه حمد مهمونم کنید؟
دعای مقاتل بن سلیمان رو صد مرتبه بخون امیدوارم کمکت کنه

میخونم امروز ممنون😭

براش دعا کن عزیزم پدربزرگ من عفونت ریه شدید داره الان بیست روزه تو آی سی یو بستریه اجازه همراه داشتن ...

ممنون ایشالله خوب بشه حالشون 

خیلی سخته من بدیش اینه پدرم اصن شهرخودمون نیست تهران بستری فقط تلفنی با مامانم درارتباطیم دارم میمیرم ب شوهرم‌گفتم باید فردا بریم پیشش میدونم زاه نمیدن ولی باید بریم پیشش نزدیکش باشم بمیرم براش بمیرم خوابش و‌میدیدم انقد حالش خوب بود😭