2777
2789
عنوان

شقاقوبواسیردارم بنظرتون باتیغ بیوفتم به جون گوشت اضافه مقعدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دارم قرص سیلاکس میخورم ولی زخما میسوزونه منو

سیلاکس درمان نمیکنه نزار رودت عادت کنه...باید تغذیتو درست کنی...بین غذا تا یه ساعت بعدش آب نخور...نودل نخور و شیر و لبنیات هم کم بخور ی مدت نون جو استفاده کن به جای نون سفید...سیب زمینی هم کمتر بخور...روغن زیتون و کاهو سالاد درست کن بخور ...پیاده روی داشته باش تحرک داشته باش...دمنوش گل محمدی هم خوبه...یه سری چیزارو رعایت کن عزیزم تغذیه مهمه 

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
اسم دکترت چی بود کدوم شهره

من دقیقا ۴ ماهه عمل کردم 

ارومیه (اقای دکتر محمودی وخانم دکتر جلوند) همزمان با اون لابیاپلاستی هم عمل کردم 

از هر دو عملمم راضی بودم. 

واقعا هزار باز شکر میکنم چون خیلی از بواسیر توو عذاب بودم 

درست ۳ هفته دیگه ام مقعدم خوبه خوبه خوب شد

هزینش چقد شد؟

تحت بیمه بودم عمل بواسیرم هیچی هزینه لابیاپلاستی هودکتومی فقط گرفت ۵ تومن 

بیمارستان خصوصی ام بودم ولی بیمه تکمیلی داشتم 

شما کدوم شهرین؟

من از هردوپزشکم راضی بودم 

بله عزیزم من ۳،۴ تیکه گوشت اضافه بیرون زده داشتم خیلی ام اذیت بودم هم موقع دفع هم موقع نشستن  ...

جای اون زاعده بعد لیزرت چاله نشده بود؟من یک ماهه لیزری جراحی کردم هنوز درد دارم

عزیزم🥺

میدونی چیکار باید بکنی؟

من مامانم عمل کرد 

خودمم همین مشکل رو داشتم ولی خودم خودمو درمان کردم

میری قرص باریج میگیری از داروخونه سخته ولی پیدا میشه هر روز بعد غذا یدونه مصرف میکنی 

این یک 

دو میری یه کرم موضعی برا استعمال خارجی میگیری اسمش یادم نیس میپرسم میگم

و درآخر از دمنوش کل محمدی و برگ سنا هر شب یک تا دو لیوان میخوری

ببین معجزه میکنه

🤍🐚

شیاف هموروئید داری بزن دردتو کم میکنه یا پمادشو . داخل اب گرم بشین و ماساژ بده اطرافشو اروم . اگه مشکل یبس داری چند روزی از شربت لاکسی ژل استفاده کن تا بهتر بشی بعد تغذیه تو درست کن . بالشتک بذار زیرت سعی کن زیاد نشینی زیاد سرپا نمونی ترجیحا شرایطش هست بجای نشستن دراز کش باش .