2777
2789
عنوان

امکان داره مردی اینجوری باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 36 پست

قرص اعصاب میل جنسی کم می‌کنه 

شوهر منم اینطوری بود افسردگی داشت اصلا سرد سرد بود یخ 

الان که رفته دکتر قرص مصرف می‌کنه گرمه که من از دستش عاصی شددم همش هم میگه بچه من از دستش سرد شدن 

بفرستم روانپزشک و مشاور درست میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اکه علائم افسردگی داره برید مشاور اگه نه خب مشکل چیز دیگه هستش

اسی از اول زندگیتون همینجوری بوده؟

کاربری دو نفره                                                      ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 
بخدا هر کاری بگی کردم ک خیالم راحت باشه تلاشمو کردم و نشده…

خب مستقیم باهاش صحبت کن شماکه همه راهی رفتی اینم امتحان کن

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
بخدا هر کاری بگی کردم ک خیالم راحت باشه تلاشمو کردم و نشده…

حتی وقتی ل م س اش می کنی اونجا را هم ت ح ر یک نمی شه اگر این طوریه باید به پزشک مراجعه کنه مشکل اساسی هست اش دست کم نگیر

و خدای که همین نزدیکی ست
حتی وقتی ل م س اش می کنی اونجا را هم ت ح ر یک نمی شه اگر این طوریه باید به پزشک مراجعه کنه مشکل اساس ...

میدونم ک ماه های بالاترو بعد از بارداری دیگه نمیشه ب اون راحتی رابطه داشت منم دیگه بیخیال شدم

میدونم ک ماه های بالاترو بعد از بارداری دیگه نمیشه ب اون راحتی رابطه داشت منم دیگه بیخیال شدم

از اون گروه از آدم ها نباش که با هر مشکل کوچیکی زود

تسلیم می شن . دنبال علت و درمان باش به جای تسلیم😤تنبل خانوم

و خدای که همین نزدیکی ست
واقعا خوب شده الان؟

البته شوهر من وسواس فکری داشت همش فکر میکرد مریضه کلا شش ماه هر روز مریض بود 

دکتر قرص داد هنوزم میگه مریضم ولی کمتر شده 

رابطه هم قبلا صفر بود الان ول نمیکنه