2777
2789
صیغه بودیم قراره جدا شیم  آبروم فقط میخام نره😭

هرچی هم باشه شرایطتون، کار درستی نیست. اون بچه گناهی نکرده. وظیفه اون آقاست تمامی هزینه های بچه رو بدن و وظیفه شما مادری.

با ی مشاور مذهبی حتما مشورت و صحبت کنین. إن شاالله اتفاقات خوبی براتون رقم بخوره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه مطمئن نیستم باید سرماه پریود بشم اگه نشم حتما باردارم یعنی یکماهه باشه سقط شه پرده سالم میمونه؟

دختر مگه الکیه ک حامله بشی

پاشو برو ی تست بده مگه همه تاخییرا بخاطر حاملگیه؟ 

اللهم صل علی محمد ص و ال محمدص
دختر مگه الکیه ک حامله بشی پاشو برو ی تست بده مگه همه تاخییرا بخاطر حاملگیه؟ 

چجوری تست بدم کجا تست بدم مگه نمیگن باید از وقت پریودت بگذره بعد آزمایش بدی بفهمی بارداری یا نه

چجوری تست بدم کجا تست بدم مگه نمیگن باید از وقت پریودت بگذره بعد آزمایش بدی بفهمی بارداری یا نه

حداقل بی بی چک بزن

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

ازمایش خون بده معلومه 

احتمالا باردار نیستی به همین سادگی نیست استرس هم داری احتمال این که پریودت عقب بیوفته زیاده

بی بی چک بزن

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

ی بی بی چک بزار 

بعدشم شماها چجوری تو دوران صیغه میزارید اقا باهاتون رابطه داشته باشه دوران صیغه واسه اینه که باهم اشنا بشید نه اینکه رابطه جنسی داشته باشید و حالا کاسه ی چه کنم دستتون بگیرید و اخرش هم جون ی بچه ی بیگناهو 

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️