امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید میکنید، کمک میکنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد میتواند برای فرزندش آن وسیلهای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید
عذاب وجدان میگیرم اگه بگم هم بد برداشت میکنه ک چرا قبلا نگفتم بهش
بگو دوستم بم بدهکار بود الان پس داد
نامزد منظورت دوست پسره ک بابات ازش خبر نداره؟
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
اخه میدونه ار دوستم هیچوقت نمیگیرم اسم نامزدمو هم خجالت میکشم بگیرم
کارتش رو بردار بفرست براش بگو فکر میکردم حسابم خالیه ولی شک کردم چک کردم دیدم داره برات زدم
فکر میکنی داستان میشه برات اصلا نزن جور میشه اونم
یا به خواهرت یا مادرت بگو مثلا اونا دارن میدن
نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید