2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کن چون مریضم و نمیدونم خوب میشم یا ن

آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون
مقایسه نکن خودتو بزار انقد مقایسه کنه تا مُخش دود بده مگه چی ازتو کم میشه خودش اذیت میشه خب

اون فیلمهایی که میبینه خیلی خیلی جذابن من که زنم وقتی گوشیشو نگاه میکنم میفهمم اون که مرده چشماش هرزه شده هرکاری کنم فایده نداره 

میشی😍😍😍

خیلی وقته ۹ ماهه.........تصمیم گرفتم اگه خدایی نکرده خوب نشدم خودمو تا ۱۷۰ روز دیگه یعنی ۱۵ اردیبهشت بکشم

آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون
این دیگه چه تصمیمی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خستم خیلیییییییییی