2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته که خیلی دردسر داره ولی بزرگش کن

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
درسته که خیلی دردسر داره ولی بزرگش کن

بزرگش نکن🫤

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
عزیزم توام بواسیر داری؟  خون رو مدفوعت دیدی تا حالا؟  علائمت چیه

رفع شد خداروشکر خود ب خود 

بلع رنگش قرمز بود

#متعهدم‌به‌دوست‌داشتنت‌تا‌ابد❤️ اگر نظرم ت تاپیکی با شما مخالف بود ریپلای نکنین نمیخوام درگیر بشیم🫂
هی میره هی میاد الان رفتم دسشویی دیدم کل کاسه توالت خونیه....

من الان سوزش مقعد دارم😣

برا منم هموروئید خونریزی کرده بود 

خون رو مدفوع هم داشتی ؟

پمادی چیزی استفاده میکنی؟  

من الان سوزش مقعد دارم😣 برا منم هموروئید خونریزی کرده بود  خون رو مدفوع هم داشتی ؟ ...

اره داشتم ببین این شقاقه بخاطره یبوستم اینجوری میشه  برا دفع دوتا انگشتتو بزار کنار سوراخ مقعدت مثه حالت شیر دادن فشار بده سمت بالا بعد دفع کن که درد وحشتناک نکشی

ینی کار خاصی نکردی؟  چند بار خون دیدی؟ کم یا زیاد

۶ ماه اینا

البته دارو خوردم

رفتم دکتر گفت چیز خاصی نیست ینی خطرناک نبود شکر خدا

فکر کنم دلیلشم این بود شکمم هر ۴ روز یبار کار میکرد

#متعهدم‌به‌دوست‌داشتنت‌تا‌ابد❤️ اگر نظرم ت تاپیکی با شما مخالف بود ریپلای نکنین نمیخوام درگیر بشیم🫂
اره داشتم ببین این شقاقه بخاطره یبوستم اینجوری میشه  برا دفع دوتا انگشتتو بزار کنار سوراخ مقعدت ...

درد مقعد تو پریودی هم داشتی تا حالا؟؟ 

برای درمان بواسیر پمادی چیزی زدی؟