2777
2789
سلام، می خوام نظرتون درباره سونو دکتر صدری،بدونم. برای سونو آنومالی می خوام.
الحمدالله رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صبح ساعت 5/5 تا 6 اونجا باش تا نوبت بگیری. معطلی خیلی داره. مونیتور جدا داره. همراه راه میده. بیمه هم داره، البته باید تماس بگیری ببینی بیمه شما رو هم داره یا نه. تا ساعت 2 و 3 بیشتر جواب تلفن نمیدن.
واقعا مامان شدم!!! [smiley]s/sm_60.gif[/smiley]
صدری عالی دقیق خوش اخلاقه..مانیتور جدا داره به سوالات با حوصله جواب میده..ولی شللللوغه.. بیمه قبول نمیکنه ولی تو برگه هزینه رو مینویسه اگه تکمیلی داشته باشی مقداریشو بهت میدن.. در ضمن اگه بخوای سی دی ام بهت میده من پارسال اینموقعها رفتم با سی دی 200 شد
من و خداوند هر روز صبح فراموش می کنیم.. "او" خطاهای من را و"من"لطف او را!!
هر کالای دست دوم و هر وسیله ی ریز و درشتی را در زنگبار نشان مردم داده و به پول($) تبدیل کنید. روزانه هزاران نفر از زنگبار برای فروش و یا خرید هر چه که فکر می‌کنید از جمله گیتار، ساعت، لباس عروس، فرش، ماشین قدیمی(car)، اجاره آپارتمان و... استفاده می کنند. http://zangbar.com/index.php - ثبت سریع آگهی کاملا رایگان -فروش آسان و در کمترین زمان بدون واسطه -امکان دیدن موقعیت جغرافیایی
همین حالا به اطراف خود نگاه کنید و در محله خود هر کالاییکه به دردتان نمی‌خورد یا می‌خواهید مدل جدیدترش را بگیرید، را روی «زنگبار» آگهی کنید. خودرو و خانه‌ی آینده خود را پیدا کنید. کالا و خدمات و کسب و کارتان را معرفی کنید و از بخش کاریابی و استخدام زنگبار آینده خود را بسازید. http://zangbar.com/
2810