2777
2789
عنوان

بیاین از لذت های کوچیک بگیم 🌈

| مشاهده متن کامل بحث + 57693 بازدید | 953 پست

آش دوغ سرد 

پفک ازیخچال دربیاری بخوری

قهوه و کیک خامه ای 

پیاده رویی زیر بارون 

خوابیدن با لحاف پشمی توسرما

نون داغ کردن روی گاز 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب پرتقالی که برا بچه گرفتی تهش رو سر بکشی

موهات رو بخارونی بعد از یه روز اینور اونور رفتن.

توی پاییز لباس بپوشی از این جنسای نخی بدون لباس زیر و بری بچسبی به بخاری و روی خودت یه لحاف پشمی بندازی پنجره رو هم باز بذاری.

خوردن بستنی شکلاتی با نون تازه مزه نوتلا میده😋

دل به دست آوردن از سالی عبادت بهتراست💫ذره ای انسانیت از هر دیانت بهتراست💫دوست خوشگلم لطفا برای خونه دارشدنم💥حمد💥بخون بهم بگو منم برات میخونم جون دل❤️ 

خیلی خیلی حس قشنگیه انشالاه خونه دار نیشی عزیزم وحستناااک زیبا و دلنشینه من بعد از ۱۳سال مستاجری۴ ...

کاش این حس نصیب منم بشه ارزوی یک عمرمه

دل به دست آوردن از سالی عبادت بهتراست💫ذره ای انسانیت از هر دیانت بهتراست💫دوست خوشگلم لطفا برای خونه دارشدنم💥حمد💥بخون بهم بگو منم برات میخونم جون دل❤️ 

بعضی وقتا لازمه دلت بشکنه،

بهت بربخوره و ناراحت بشی؛

بعضی وقتا از دست دادن بهترین تجربه است؛

هیچکس تو شادی موفق نشده؛

این غم و سختیه که آدمو هدایت میکنه

به سمت هدفاش؛

پس از رفتنا، سختی‌ها،

نشدن‌ها و نرسیدن‌ها نترس... 🦋🍃^^

پیتزای سرد شله با قیمه فراوون حلیم با نمک و قیمه فراوون بوی برف صدای بارون با لباس مدرسه خوابید ...

مشهدیا شناسایی میشن با این کامنت.. دمت گرم.. دقیقا..شله با قیمه فراوون.. حلیم با قیمه و نمک

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بیشتر ببینید
رفتن زیر بارون  جمعه ظهر بری یه جایی که همه بهت خوش آمد میگن وبه بچت شکلات تعارف میکنن انگار د ...

اصلا حس خوبی نبود

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺

بیشتر ببینید

رفتن زیر دوش آب نسبتا گرم 😍

رسیدگی به موها و پوستت با حداقل ترین وسایل های مراقبتی

بوی نارنگی

بوی نم آب 

کوچه و خونه های خیلی قدیمی

روشن کردن شمع

بوسیدن و بوییدن گردن عزیزترین کس زندگیت مخصوصا بچه

کمک به آدمای نیازمند حتی در حداقل ترین حالت

♥️ALLAH♥️
ارزونترین و کوچیکش ۱۵۰تاحدود۲۹۰سمت ما

اجیم میخواد منوبرسونه قراره یه پیتزا باج بگیره🧑‍🦽فک کنم با اسنپ برم ارزونتر پام در بیاد

وقتی ریپلای میکنی کامنت طرف رو لایک کن ک ریپلایی ک کردی بالا بیاد چون جدیدن بعضی وقتا ت اعلانا میزنی رو پیام میگ حذف شده و ارور میده درصورتیک کامنته پاک نشده و ارور از سمت سایته ،بعضی وقتا سایت فقد لایکا رو نشون میده،اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

بیشتر ببینید