2777
2789
عنوان

بیاین از لذت های کوچیک بگیم 🌈

| مشاهده متن کامل بحث + 57605 بازدید | 953 پست

من دامن گل گلی نخی دارم اونو بعد حموم پاک کنم حس کدبانویی بهم میده پا میشم کل خونه رو تمیز میکنم و را میرم تکون میدمش. راه رفتنی  قر میدم خیلی نازه حس خوبی میده بهم،دامنی نیستم هدیه بود و عاشقشم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمی‌دونم چجور حسیه؟! حوصلم هم نمیشه امتحان کنم😄

قسنگه. ما پترسال خیلی بزقامون میرفت هنیشه شمع روشن میکردیم خیلی دوست دارم نور شمعو تو خونه تاریک.... 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱

اولین بوس از طرف عشقت 

اگه با نظرم مخالفی حتما ریپ بزن 🫶🏼لطفا  با تفکر اینکه زندگی خودمه و میتونم گند  بزنم بهش بیتفاوت از تاپیکا و پستام رد نشو ما اینجا اومدیم ک از تجربه های هم دیگه استفاده کنیم 🙂.  .......یه دهه هشتادیم ک شاید اندازه شماها تجربه زندگی نداشته ولی از خیلیاتون کلی چیزای خوب یاد گرفته. ...اگه یه روز سوالی رو پرسیدم بدونین واقعا مستاصلم و به جز اینجا کسی رو ندارم که ازش بپرسم🤌🏼
بیشتر ببینید

یه بچه‌ فندق که با چشماش بهت نگاه میکنه و وقتی سرتو بالا میاری نگاش میکنی لبخند میزنه جوری که گوشه چشاش جمع میشه

رویا نویس اسم آنلاین شاپ لوازم تحریرمه😍 لینک کانالم👇 https://eitaa.com/joinchat/3458531743Cc2b5807702  من یه مامانم که تصمیم گرفته هزینه‌ی رشد و پیشرفتش رو خودش پرداخت کنه😁🙃❤️ داستان تولد رویانویس ابتدای کانالم سنجاق شده🌱✨️ 
بیشتر ببینید
دوش میگیری میای دراز بکشی بچه گریه میکنه😂

اینو نگو تورو خداااا😭😅با تموم وجودم حسش میکنم

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
بیشتر ببینید
منم همینطور خواب عصر بشدت کسل و بدحالم میکنه.  که میگم کاش نخوابیده بودم

انگار روحت از بدنت جدا میشه انقدر وحشتناک برا من تا پنج دیقه بعد بیدارشدنم اصن مغزم کار نمیکنه که کجام ساعت چنده 😆😆😆اگه بعدظهرا از سردردم بمیرم نمیخوابم 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱

تحویل دادن سفارش مشتری؛؛اونم حسابی از کارت تعریف کنه؛؛ای حالی میده بهم  

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت بخاطر این همه خوشبختی 👩‍❤️‍👨👨‍👩‍👧‍👦🏠🚗🎁🧿♥️👑🌈💴💵💶💰
@sevo     @korean     @خوبی_مامانم    

بله چیکار کنم ؟ 

💜🇰🇷대한민국🇰🇷    ❗ I'm a boy❗ 💜BTS and EXO 🖤. بِسْم‌اللّه‌الرحمٰن‌الرَحیم .🖤اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُلاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌاللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ .✨🖤
بیشتر ببینید