من دامن گل گلی نخی دارم اونو بعد حموم پاک کنم حس کدبانویی بهم میده پا میشم کل خونه رو تمیز میکنم و را میرم تکون میدمش. راه رفتنی قر میدم خیلی نازه حس خوبی میده بهم،دامنی نیستم هدیه بود و عاشقشم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه با نظرم مخالفی حتما ریپ بزن 🫶🏼لطفا با تفکر اینکه زندگی خودمه و میتونم گند بزنم بهش بیتفاوت از تاپیکا و پستام رد نشو ما اینجا اومدیم ک از تجربه های هم دیگه استفاده کنیم 🙂. .......یه دهه هشتادیم ک شاید اندازه شماها تجربه زندگی نداشته ولی از خیلیاتون کلی چیزای خوب یاد گرفته. ...اگه یه روز سوالی رو پرسیدم بدونین واقعا مستاصلم و به جز اینجا کسی رو ندارم که ازش بپرسم🤌🏼
یه بچه فندق که با چشماش بهت نگاه میکنه و وقتی سرتو بالا میاری نگاش میکنی لبخند میزنه جوری که گوشه چشاش جمع میشه
رویا نویس اسم آنلاین شاپ لوازم تحریرمه😍 لینک کانالم👇 https://eitaa.com/joinchat/3458531743Cc2b5807702 من یه مامانم که تصمیم گرفته هزینهی رشد و پیشرفتش رو خودش پرداخت کنه😁🙃❤️ داستان تولد رویانویس ابتدای کانالم سنجاق شده🌱✨️
اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
منم همینطور خواب عصر بشدت کسل و بدحالم میکنه. که میگم کاش نخوابیده بودم
انگار روحت از بدنت جدا میشه انقدر وحشتناک برا من تا پنج دیقه بعد بیدارشدنم اصن مغزم کار نمیکنه که کجام ساعت چنده 😆😆😆اگه بعدظهرا از سردردم بمیرم نمیخوابم
قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱