2777
2789
عنوان

مامانای فعال دی 94

| مشاهده متن کامل بحث + 6738 بازدید | 31697 پست
میناوش جون خداروشکر ک همه چی خوب بوده،خیلی خوشحال شدم امروز سونو کرد دکترت؟ مامی شایلین جون من هنوز حس نمیکنم
خداوند به سه طریق به دعاها جواب می دهد: او می گوید آری و آنچه می خواهی به تو می دهد. او میگوید نه و چیز بهتری به تو می دهد. او می گوید صبر کن و بهترین را به تو می دهد . خدایا بعد از رفتن دختر و پسرم منتظر بهترین از طرف خودت هستم . آمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا نگران نباش بعضیا تا هفته 20 هم چیزی احساس نمیکنن
خداوند به سه طریق به دعاها جواب می دهد: او می گوید آری و آنچه می خواهی به تو می دهد. او میگوید نه و چیز بهتری به تو می دهد. او می گوید صبر کن و بهترین را به تو می دهد . خدایا بعد از رفتن دختر و پسرم منتظر بهترین از طرف خودت هستم . آمین
سلام دوستان منم اگه خدا بخواد دی ماه مامان میشم.خوشحالم از آشناییتون آزاده..............29................29اسفند............. 4دی ............احتمالا پسر
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
من جفت غربالگری ها رو رفتم و شکر خدا همه چیز خوب بود فقط جفتم یکم پایین بود.هفته بعد باز برام سونو نوشته دکتر تا وضعیت جفت رو ببینه
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
سلام آزاده جون خوش اومدی خدارو شکر که غربالگری خوب بوده،برا جفت پایین هم بیشتر استراحت کن میره بالا
سلام تارا جان ممنون عزیزم بچه ها من از هفته ١٧حس کردم دیگه واضح اما دکترم میگفت کسایی که جفت خلفی دارم زودتر حس میکنن چون بعد از دیواره شکم اول جنین قرار داره بعد جفت اما قدامی ها چون اول جفت هست بعد جنین دیر تر احساس میکنن
خداوند شبان من است از هیچ چیز نخواهم ترسید
نه سونو نکرد دختر بابا ولی خودش همیشه دستگاهه سونوی من دستمه از رو شکم معاینه کرد گفت رشدش عالیه شکم نداشتن رو هم گفت بخاطره لگنم هست که بزرگه که حسن خوبی هم در بارداری و هم تو زایمان هستش
خداوند شبان من است از هیچ چیز نخواهم ترسید
بچه ها اون طور که میگین هنوز حرکت نی نی تونو حس نمیکنین مال من حتما توهم هست اخه من الان هفته 13 هستم ولی چند وقته گاهی وقتا مخصوصا شبا وقتی به پشت میخوابم یه چیزی مثل ضربان یا گاز روده حس میکنم یعنی نی نی نیست