2777
2789
عنوان

مامانای فعال دی 94

| مشاهده متن کامل بحث + 6738 بازدید | 31697 پست
من ۷ ماهگی شیر خشک و کلا شیشه رو بطور کامل کنسل کردم هروقت بخواد شیر خودم رو میدم بهش سه وعده غذا +۳تا۴ بار میان وعده براش درست میکنم
تقصیر خودمونه: بعضی ها عددی نبودند ما انها را به توان رساندیم!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که از اول اصلا شیرخشک ندارم.شیشه شیر هم واسه خوردن آهن و آب پرتقالش استفاده میکنم که خدا رو شکر باعث شده دندونای پسرم سفیده سقید بمونه.
روزی سه بار غذا و دو سه بارم میان وعده میدم.
صبحانه بیسکوییت و موز خورد میکنم تو فرنی بهش میدم. ناهارم غذای خودمون.شامم سوپ های متنوع با عدس و گوشت و کره و جوانه و سیب زمینی و....
عاشق ماکارونیه خودش باید با دیتای خودش بخوره.😉مبان وعده هم مغزیجات خام رو پودر میکنم و خرما و میوه و تخم بلدرچین بهش میدم. یه وقتایی هم شیر محلی با آب رقیق تر میکنم میدم بهش.

دلم هوای خودم را کرده است...این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم. دیگر نه حرص به دست آوردن دارم و نه هراس از دست دارن.هرکس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد دلم هوای خودم را کرده است.

دنت و موس خونگی هم گاهگاهی براش درست میکنم خیلی دوست داره.کلا دسرای خونگی خیلی دوست داره.پسرم مثل خودم عاشق غذاشت .شوهرم همیشه میگه این اخلاقش کپ خودته😂

دلم هوای خودم را کرده است...این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم. دیگر نه حرص به دست آوردن دارم و نه هراس از دست دارن.هرکس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد دلم هوای خودم را کرده است.

پسرمن هیچکدوم از اینا رو نمیخوره..فقط یکی دو تا قاشق نهارمیخوره،ساعت پنج هم پنکیک یا بیسکویت..البته‌بیشتر چوب شور یا بیسکویت ترد مابقی روز هم فقظ میخابه یا ورجه وورجه میکنه هروقت گشنش باشه،شیر خودمو میخوره نه میوه،نه سوپ و نه میانوعده!! خیلی ضعیف و لاغره!!!
سلام خانمها. من دوران بارداری از این تاپیک خیلی استفاده کردم. تجربه ها و دلمشغولی هاتون رو خوندم و وقتی برای خودم پیش اومد استرس نداشتم و باهاش آشنا بودم. و در نهایت زایمان خیلی راحتی داشتم. تک تک پست هاتون رو خوندم و خیلی جاها با نگرانیتون منم نگران شدم و با خوشحالیتون خوشحال. انشالله نی نی های نازتون همیشه سلامت باشند و سایه شما هم روی سرشون باشه
سلام سارا جان برای بچه ای که شیر مادر میخوره میگن تا یک هفته هم مشکلی نیست پیپی نکنه اما من وقتی پسرم بزرگتر بود یعنی بعد از شیش ماهگی مشکل یبوست پیدا کرد که اون وقت میشد با غذا کاری کرد که شکمش کار کنه اما الان که نی نی شما خیلی کوچیکه اگه بعد از یک هفته پی پی نکنه فکر میکنم اگه ببری دکتر بهش شیاف بده
تو میتونی از حادثه رد شی ... در هیبت دریا جزر و مد شی      پسرای گلم مامان عاشقتونه👬 نخودچی کیشمیش مامان دوستتون دارم💞💖