2777
2789
علت دوست نداشتنت چیه؟دقیقا از چیش بدت میاد

از رفتارش خیلی خشکه…از تیپش ازاینکه فامیل مامانمه من به فامیلای مامانم علاقه ندارم فقط خودا مامانمو از اونا دوست دارم من از بچگی به فامیلای بابام وابسته بودم

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چهارده سالم بود موقع عقد اصلا اون موقع به این چیزا اهمیت نمیدادم فقط دوست داشتم نامزد داشته باشم مثل ...

ریدم تو این فرهنگی که دختر ۱۴ ساله فکر میکنه باید عقد کنه که عقب نیوفته

نمیتونم من ب هیچکی اینو نگفتک از یه طرف نمیخوام جدا شم جون نمیخوام با یکی دیگه ببینمش از یه طرف گاهی ...

عزیزم شما مشکل دارید چرا میگی دوسش نداری وقتی نمیتونی با یکی دیگه ببینیش مواد میزنی 

نمیدونم چکار  کنم با عذاب وجدان بعدش چکار کنم یا وقتی با کس دیگه ایی ببینمش چی اخه پسردایی ...

عزیزم شما میدونستی الان تو دنیا واقعا ازدواج فامیلی رو بد و بی عقلی محض میدونن چون بچه ممکنه بخیلی از بیماری ها دچار بشه! ب درک ببین باید مث برادرت باشه اون الان

دخترم تاج سرم😍✨
جدا بشو شکم نکن گول حرفایی که بعدن عاشقش میشی رو هم نخور زندگی یه بار پس روش قمار نکن

اصلا نمیبینه طرفو، اصلا نميدونه ازدواج چیه که بفهمه به درد هم میخورن یا نه، وقتی همدیگر را نمیبینی چرا عقد کردین خوب، نامزد بدون عقد میموندی

از رفتارش خیلی خشکه…از تیپش ازاینکه فامیل مامانمه من به فامیلای مامانم علاقه ندارم فقط خودا مامانمو ...

چطوری میگی دوستت داره اگه خشکه.شاید اونم دوستت نداره.دوست نداشتن ظاهره طرف خیای چیز مهمیه عزیزم.ب کسی تاحالا درموردش حرف زدی؟

داره به گفته خودش  تو دعوا ها که خیلی جدی حرف طلاق و میزنم میگه دوستم داره به همه میگه منو با ...

خب عزیزم قطعا اگه شوهرت رفتارهایی میکرد که مورد علاقه شما بود و در عمل عشقشو ثابت میکرد شما هم یه دل نه صد دل عاشقش میشدی...ولی اسی که در نوجوانی عقد کرده یعنی خودش اصلا تعریف درستی از ازدواج و همسر نداشته حالا که ۱۷ ساله شده با پسره فقط مجازی ارتباط داره همین ارتباط مجازی این گمان رو برده که پسره عاشقشه...خب تا زمانی که با هم نرن نیان چطوری بفهمه واقعا عاشقه یا تنفر داره

چکار کنم ب نظرت🤕

باید معاشرت کنید ببینیش حرف بزنی 

شوهرته دیگه . تو همون مجازی رابطتون چجوریه ؟ باهاش حرف بزن قرار بذارید برید بیرون 

خانواده نباید سخت بگیرن زن و شوهرید دیگه . اونوقت تصمیم بگیرید

خب عزیزم قطعا اگه شوهرت رفتارهایی میکرد که مورد علاقه شما بود و در عمل عشقشو ثابت میکرد شما هم یه دل ...

درسته کاملا🌹

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
مطمئنی دوسش نداری؟ مثلا اگه دوروز پیام نده چه حالی میشی؟ مثلا تو مهمونی ها محلت نزاره چه حالی میشی ...

با پیام ندادنش هیچ حسی نمیگیرک تو مهمونی محلم نزاره ناراحت میشم یا بقیه دخترا بگو بخند کنه ناراحت میشم…

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱