2777
2789
مشق نمینویسه بهونه بهونه نق نق موقع مشق نوشتن خستشه خوابشه گرسنشه و و و... حروف بلده و مشق نوشتن ر ...

پسر منم خیلی نق میزنه کلافه و عصبی میکنه من را هر شب میگم فردا دیگه دعواش نمیکنم اما بازم فردا روز از نو روزی از نو

خیلی متاسفم که سرش داد میزنم دعواش میکنم واقعا انگار رو کارام کنترلی ندارم

امرور بامداد را چند بار گفتم همش جدا نوشت دیگه بد دعواش کردم

پسر من اگه دل بده خوب یاد میگیره موضوع اینه دل نمیده همه کار ما رو هوا انجام میشه

امشب کلی کلمه جدید یاد گرفته بودن بیشتر باهاش کارکردم ولی خداروشکر روانخوانی و دیکته اش خوبه

روانخوانی را ترکیب به ترکیب میخونه درسته؟

مثلا بادام را میخونن با   دا    م

کلمات جدید را مستقیم از کتاب دیکته شب میگی مینویسه یا قبلش نشونش میدی؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر منم خیلی نق میزنه کلافه و عصبی میکنه من را هر شب میگم فردا دیگه دعواش نمیکنم اما بازم فردا روز ا ...

دقیقا‌ما‌هم دل نمیده الکی الکی وسط توضیح دادن و درس خوندن حواسش پرت ی چیز دیگه میشه شده ی نخ ک روی زمین افتاده باشه....🤕🤕 هنوز فک میکنه مدرسه مسخرست یا میشه تکلیف انجام نداد یا...

بااینکه زرنگه زود یاد میگیره و میخواد دفترش ساده نباشه انرژی میگیره از رنگ رنگی بودن تکلیف مینویسه ولی برای صداکشی و خوندن کلمات و... یکم دعوا کنی یا... میشینه گریه میکنه🤕

ما امروز تازه م را خوندیم کتاب دیکته شب را کامل کار میکنید؟هر چی جلوتر میره کلمات اضافی بیشتر میشه ...

فرصت کنم آره

امردز نشانه ت رو درس دادن

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن
پارسال پیش دبستانی نشانه هاوترکیب ها رو یادگرفته روخوانی هم بلد بود تقریبا الآنم تو ذهنش ترکیب ها رو ...

خب خیلی خوبه شما چند قدم جلو هستین

پسر منم نشانه ها را اکثرا میشناسه اما ترکیب نمیدونست.من میخواستم تابستون بفرستم کلاس گفتن زودتر بدونه تو کلاس حوصله اش سر میره نفرستادم

دقیقا‌ما‌هم دل نمیده الکی الکی وسط توضیح دادن و درس خوندن حواسش پرت ی چیز دیگه میشه شده ی نخ ک روی ز ...

ما امروز یه دعوای حسابی کردیم

کار به جاهای باریک کشیده شد

واقعا کم آوردم نمیدونم چیکار کنم

همش میگه خسته ام استراحت کنم

از ساعت ۲ تا ۴ کارتن نگاه کرد بعدشم یک کلمه مینوشت یه تخمه میخورد هی میگفت تشنمه آب میخورد میرفت دستشویی دو خط نوشت گفت خسته ام برم استراحت کنم دیگه صبرم سر اومد داد و بیداد کردم آخرشم تا ۸ شب کارامون طول کشید بازم من کامل از نتیجه راضی نبودم از دیروز بامداد را میگم بازم نمیتونه بخونه و بنویستش

پسر من همش میگه بسه

تا یک صفحه دیکته بندیسه امروز جون من به لبم رسید هی میگفت بسه یک خط مینویسم فقط خسته شدم این همه نوشتم

حالا کلا ۱۳ خط سرمشق نوشته بود جدول دوستی و بخش و صدا نویسی هم سه صفحه اینا میشد.کلمات جدید کتاب دیکته شب را هم یکبار ازشون نوشت و دو تا جمله ساخت