2777
2789
الان د هم خوندن  مثل باد ادب اداب

خب مثل اینکه یکی پیدا شد درسش با ما باشه همه ماشالله نشانه او هستن

ما هم د هستیم کتلب نگارششون تمام شده باید شنبه م را میگفت بهشون که برای معلمشون کاری پیش اومده و شنبه فقط دو زنگ با بچ ها داشت و بقیه اش ورزش بود قرار من جاش برم کلاس دیکته بگم و مرور کنم موند یکشنبه م را بگه.من خیلی نگرانم که عقب هستیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب مثل اینکه یکی پیدا شد درسش با ما باشه همه ماشالله نشانه او هستن ما هم د هستیم کتلب نگارششون تمام ...

نه بابا خلاصه کتاب تموم میشه نگران نباش

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
نه بابا خلاصه کتاب تموم میشه نگران نباش

تمام که میشه.من میترسم اون آخراش را که نشانه های عربی هستن و سخت تر هستن تند تند درس بدن و براشون جا نیوفته اونوقت تابستون کلا در گیر اون نشانه ها میمونیم

راستی جشن اسم میگیرین برا بچه تون؟

من میخوام بگیرم اگه پیشنهادی برای کادو بچه ها دارین بگین

اول تصمیم داشتم کتاب کلاس اولی کتاب اولی بخرم که برا روانخوانی

پارسال هر کتاب ۲۲ هزار بود امسال گفتن ۵۰ تومن باید ۲۷ تا بخرم خیلی گرون میشه

دوست دارم کتاب بدم

اگه کتاب روانخوانی کوچک  چیزی سراغ دارین معرفی کنید لطفا

سلام،

ما امروز نشانه  ت رو درس میخواد بده،‌مدرسه دولتی میره پسرم کتاب دیکته رو معلم گفت بگیرید، پیک نشانه ها و کاربرگ رو هم پرینت  گرفتیم، هر وقت فرصت کنم باهاش کار میکنم

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن
سلام، ما امروز نشانه  ت رو درس میخواد بده،‌مدرسه دولتی میره پسرم کتاب دیکته رو معلم گفت بگیرید ...

ما امروز تازه م را خوندیم

کتاب دیکته شب را کامل کار میکنید؟هر چی جلوتر میره کلمات اضافی بیشتر میشه واقعا فرصت نمیشه

مامانا از چاش هاتون بگید من دارم افسرده میشم همش میگم لابد فقط ما مشکل داریم

مشق نمینویسه بهونه بهونه نق نق

موقع مشق نوشتن خستشه خوابشه گرسنشه و و و...

حروف بلده و مشق نوشتن راحته واسش

ولی ترکیب و روخوانی کلمات یا املا کلمات جدید سخته

شما چطور؟؟