2777
2789

ما فردا نشانه د را میخونیم.فکر میکنم حداقل یک نشانه را عقب هستیم.خیلی از پیج ها نشانه س را دارن میگن.

پسر من برای نوشتن خیلی اذیت میکنه انقدر کش میده عصبی میشم.هر چی میگم بخوان و بنویس فقط مینویسه و این باعث میشه بعدا برای املا یا روانخوانی نتونه همون کلمه های مشق شبش را بخونه یا بنویسه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم.دخترمن امروز نشانه م رو تدریس کردن

نشانه ها رو از پیش دبستانی خوب بلد بود ولی ترکیبشون رو یکم مشکل داره 

یعنی کلمه بخاد بخونه براش سخته ولی نوشتن راحت تره

سلام عزیزم.دخترمن امروز نشانه م رو تدریس کردن نشانه ها رو از پیش دبستانی خوب بلد بود ولی ترکیبشون ر ...

پسر منم از ۴ سالگی نشانه های صامت را میشناخت کامل.اما مصوت ها و ترکیبات را نه

منم حس میکنم نوشتنش از خواندنش بهتر

ما فردا نشانه س رو میخونن گفتن سیب یا سبد یا اسب اسباب بازی بیارن  قبلی م بودن 

بچه شما هم ترکیب کلمه ها رو مشکل داره یا یه جمله رو که بخواد بنویسه گیج میشه 

مثلا بابا با بادام آمد یا نشانه نمیزاره یا  خیلی با کنار هم هست قاطی میکنه 

پسر منم از ۴ سالگی نشانه های صامت را میشناخت کامل.اما مصوت ها و ترکیبات را نه منم حس میکنم نوشتنش ا ...

خب طبیعیه عزیزم

منم خیلی خیلی نگران بودم دوسه روزه ولی امروز ذیدم از روز قبل خیلی بهتر شده.دیدم واقعا زمان میخان تا یاد بگیرن