2777
2789
عنوان

کسانی ک شوهر لجباز دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2399 بازدید | 62 پست

گوش نده ببرش فردا 

بگواخراج میکنن بعده۲هفته

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی همچین شوهری منم دارم راهش اینه  فقط و فقط عصبانیشنکنی این مردا تا وقتی عصبی نشن بهترین عصبی ب ...

منم یه همچین عنی دارم ۱۱ساله درشکنجع به سرمیبرم

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!

فقط دلم برا دخترت سوخت اون خیلی کوچیک چقدر استرس به موارد میشه تو این سن 

شوهر منم لجباز و احمق انشالا به زودی تاپیک مرگ شو بزنم فقط مرگ شو از خدا می‌خوام ذله ام کرده 

خدایا می‌دونم که به خاطر گناهانی که که کردم مستحق این شدم که با همچین مردی ازدواج کنم میدونم که گناهانم باعث شد این زندگی مصیب من بشه ولی میگن خدا ارحم الراحمین  هر موقع از خدا چیزی بخوایم دیر نیست 😥😥😥 منم فقط جر نجات خودمو فرزندم از شر این مرد چیز دیگه ای نمی‌خوام از امروز هر روز ذکر یونسیه رو میخونم حالا هر چندتایی مه شد تو خودت به بزرگیت ببخش و همون جوری که حضرت یونس رو از شکم نهنگ نجات دادی و مشکلش را برطرف کردی و غمش را زاعل کردی پس برای منم خواهی کرد شوهرم برام مرد نیست مرگ منه و مدام داره منو عذاب میده خدایا این عذاب رو از سرم بردار به خوبی برش دار نه با طلاب و جدایی چون اصلا دیگه برام جونی نمونده بخوام درد و سختی طلاق رو هم تحمل کنم فقط از خودت می‌خوام درد و رنج هامو برطرف کنی خدا جون 💔💔💔💔💔قلبم آتیش از دست زندگیم من دنبال دعا نویس و رمال نمیرم فقط به خودت توسل میکنم ازت می‌خوام هر موقع صلاح دونستی من رو هم از این غم ها نجات بده هر طور خودت میدونی 💔💔💔اون روزی که به آرزوم برسم روزی که بیام اینجا تو امضام بنویسم که به آنچه می‌خوام رسیدم و حتما ذکر یونسیه رو حتما برا بقیه آدما هر کسی که مشکل داره توصیه میکنم اما اول خودم باید به آرزوم برسم بعد 😔😔😔😔خدایا کمک کن بیام اینجا استیکر خنده بزارم کمک کن مشکلاتم حل بشه شوهر من که درست نمیشه حداقل وضعیت منو درست کن خدایا خودت کمکم کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔
منم یه همچین عنی دارم ۱۱ساله درشکنجع به سرمیبرم

ومنی که ۵ ساله باورت نمیشه چه روزایی که زهر مارم کرده مراسم عقد و بله برون داداشمو زهر مارم کرد اشک خانوادمون در آورد  وسط مراسم برداش منو اورد همه فهمیدن آقا قهر کرده اونم فقط،برای هیچ پوچ و کلی داستانا ک آدم یادش میاد نمیدونه چیکار کنه

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

اگه دوسه روز بچه  روبه دلیل سرماخوردگی نفرستی مدرسه،از آدم گواهی پزشک میخوان.چطور مدرسه قبول کرده یک ماه بچه رو نفرستی آخه؟!برام جای تعجب داره.البته شاید مسئولان مدرسه باهم فرق میکنند!!به همسرت بگو مدرسه به هیچ عنوان قبول نمیکنه بدون عذر موجه بچه رو نفرستم،گفتن اگه یه ماه نیاری،یه باره بیا پرونده شو بگیر.

باب الحسین قسمت آنان که رفته اند.... باب الرضا قرار زیارت نرفته ها🥹🥹
ومنی که ۵ ساله باورت نمیشه چه روزایی که زهر مارم کرده مراسم عقد و بله برون داداشمو زهر مارم کرد اشک ...

منم دقیقا همیناروداشتم ولی یادم رفته عزیزم خداصبرت بده 

من الانم خانوادم ۱۱ساله خونم نمیان بچه هام حق دلتنگی دارن کادو میفرستن ولی خونم نمیان بهشون بی احترامی میکنه بابچه توشکمم موهامومیپیچید دوره دستش میچرخوند توخونه صدای ترکه دیوار ازظلمش دراومد اماصدای من نهخیلی کاراکرده ولی یادم نمیمونه

منم دقیقا همیناروداشتم ولی یادم رفته عزیزم خداصبرت بده  من الانم خانوادم ۱۱ساله خونم نمیان بچه ...

اسم. انسان نمیشه روش گذاشت یه حیوانه دوپا هست..اینارو خانوادشون تو  طویله بزرگشون کردن

اسم. انسان نمیشه روش گذاشت یه حیوانه دوپا هست..اینارو خانوادشون تو  طویله بزرگشون کردن

اره دقیقا بهش میگم به بچه نپر میگه تومامانه منوندیدی باشلنگ باهامون حرف میزد

نمیتونم بفهمه بیچارم میکنه...شوهرم اخلاقش خوبه خوبه ولی اگر رو دنده لج بیفته قیامت میکنه

الانن ایک چجور خوبیه واسه نیم ساعت دیر رفتن این واکنش رو نشون میده والا انگار بیشتر بهش میخوره مشکل داشته باشه