2777
2789

پسرم پنج سالشه پیش دبستانی میره تک فرزنده ما خانواده ارومی هستیم من تاحالا دعواش نکردم ولی نمیدونم چرا دوست ندارم برم مدرسش هر صبح قبل اینکه بره مدرسه میگه تو نیا مدرسم بابلش میبرش،یبار رفتم مدرسش با معلمش حرف بزنم پسرم از کلاس اومد بیرون،عین مرغ پر کنده بغض کرده بود به اینورو اونور میرفت استرس گرفته بودش هرچی بغلش کردم اروم نمیشد خییلی ناراحتم نمیدونم چرا اینجور شده،معلمشم ارومه ،نمیدونم دلیلش چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی ترسه مثلاً بگی تو خونه اذیت می‌کنه بچه بدی واین حرفا 

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
حتما حتما حتما این نشونه‌ها رو جدی بگیر شاید کسی اذیتش میکنه ولی رو مخش نرو که کلا دیگه چیزی رو به ...

دلش نمیخواد مامانش بره مدرسه

ینی باباش بود اینطوری نمیشد!

چه ربطی داشت ب اینا ک شما گفتی؟

حتما حتما حتما این نشونه‌ها رو جدی بگیر شاید کسی اذیتش میکنه ولی رو مخش نرو که کلا دیگه چیزی رو به ...

نه منو دید استرس گرفتش...جیگرم کباب شد براش اومدم خونه یک ساعت گریه کردم 

نه منو دید استرس گرفتش...جیگرم کباب شد براش اومدم خونه یک ساعت گریه کردم 

ببخشید این میپرسم سر وضعتون مرتبه ؟ شیک پیک برید مدرسه 

چون دختر عموی همسرم مادرش یکم سنش بالا بود دائما ازش ایراد می‌گرفت 

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

دلش نمیخواد مامانش بره مدرسه ینی باباش بود اینطوری نمیشد! چه ربطی داشت ب اینا ک شما گفتی؟

از شما عذرمیخوام😐

چون مادرا کنجکاوتر هستن و سوال میکنن شاید اتفاقاتی اونجا افتاده که دوست نداره مادرش بیاد

گاهیم بچه‌های بی‌ادب و زورگو بچه‌های دیگه رو اذیت میکنن مثلا فلانی بچه‌ننه‌اس! انقدر میرن رو مخ بچه اونم اینطوری واکنش نشون میده

ببخشید این میپرسم سر وضعتون مرتبه ؟ شیک پیک برید مدرسه  چون دختر عموی همسرم مادرش یکم سنش بالا ...

اره،من خودم شاغلم خیلیم ب این موارد اهمیت میدم هم ب ظاهر خودم هم پسرم

از شما عذرمیخوام😐 چون مادرا کنجکاوتر هستن و سوال میکنن شاید اتفاقاتی اونجا افتاده که دوست نداره ما ...

اخه بچه پیش دبستانی هنوز ب این حرفا نرسیده...بعدم من اولین بارم بود ک رفتم مدرسش!

اره،من خودم شاغلم خیلیم ب این موارد اهمیت میدم هم ب ظاهر خودم هم پسرم

یه بار موقع بازی بشین باهاش حرف بزن درد و دل طوری. شاید تو حرفاش گفت. بگو مثلا کسی بدون اجازه نباید دست بزنه بهمون. اگه کسی اذیتمون کرد به مامان یا بابا بگو، ما هیچوقت دعوات نمیکنیم از این حرفا