2777
2789
عنوان

***خانم دکترای آینده***

| مشاهده متن کامل بحث + 67274 بازدید | 923 پست
چه خووووب دلشاد جان...خدارو شکر که همه قبول شدید و نتیجه زحمتاتونو گرفتید...من واسه فوق لیسانسم رتبه ام 10 شد...ایشالا که همتون دعوت به مصاحبه میشید و قبولید
رعنا جان دوست من ارشد محیط زیست بود دکتری رتبه اش شد 3...دوستام کلی رتبه خوب آوردن یکیشون 19 ارشد بود واسه دکتری2 شد یکی نفر 1 ارشد شده بود واسه دکتری 3 شد یکی هم 12....
پشت هر کوه بلند بیشه زاری ست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست دگر غصه چرا؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسیییییی مرسانا جون
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!
مرسانا محیط زیست یا عمران-محیط زیست؟
کدوم دانشگاهی عزیزم؟
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!
دلشاد جون دوستم محیط زیست می خوند...فک کنم حیات وحش یا ارزیابی واسه دکترا امتحان داد...من زیست شناسی دریا-گرایش آلودگی دریا خوندم
پشت هر کوه بلند بیشه زاری ست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست دگر غصه چرا؟؟
این دوستام که رتبه هاشون به این خوبی شده دکترا زیست شناسی دریا گرایش جانوران دریا شرکت کردن...منم چون ایران دکترای آلودگی دریا نداره گرایش جانوران شرکت کردم
سلام دوستان.صبحتون بخیر

دلشاد جون بهت تبریک میگم عزیزم.انشاالله که موفق باشی

بچه ها من از دیروز افسردگی گرفتم.اینطور که تحقیق کردم رتبه ام به قبولی میخوره اما یه شهر دور

ملیدا جون کجایی خواهر فکر کنم داریم همشهری میشیم
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
مهاتماگاندی
سلام به همه دوستای خوبم و تبریککککککککککککککککک فراوان به همه دوستای گلی که مجاز شدن میدونم که حقتون بوده چون زحمت کشیدین نداجون گیسوطلا جونم خیلی خیلی بهتون تبریک میگم و امیدوارم که هر جا که دوست دارین قبول بشین نی نی جون و دلشاد جونم به شما هم تبریک میگم به دلشاد جون تبریک ویژه هم واسه نی نی دارشدنت هم واسه رتبه خوبت ایشالله که هر دو رو به سلامتی به دست میاری
من رتبم خیلی تعریفی نداره 51 شدم تو کل 81 نفر مجاز روزانه هیچ امیدی به مصاحبه ندارم
ملیدا جون چه خوب کردی اومدی کلی دلم واست تنگیده بود

شوشو خیلی اصرار داره شهر شما رو هم انتخاب کنم ولی خودم خیلی دو دلم.سال گذشته حول و حوش رتبه من اونجا قبول شدن.
مهاتماگاندی
ولی حتی با احتمال قبولی کم هم همه چی رو باید در نظر گرفت.من با یه بچه کوچیک و شهر غربت و
مهاتماگاندی
سلاااااااااام به گیسو طلا و ملیدای عزیز
تبریک فراوان بابت قبولی

انشالله دعوت به مصاحبه میشید. توکل به خدا.
گیسو جون نمیشه شهرستان قبول شی بعد انتقالی بگیری به شهر خودتون؟
بنظرم میشه با یه ترفندایی تو شهر خودتون تز رو جلو ببرید. شاید فقط واحدهای درسی نیاز باشه تو دانشگاه اصلی گذرانده بشه.

دعا کنید من بتونم از پس جفتش بربیام.... کار سختیه!
دلشاد جون ممنونم عزیزم.انشاالله که میتونی.

نمیدونم واقعا خیلی کلافه ام.شاید هم به قول شما بشه اینجوریش کرد.توکل بر خدا.

بچه ها من فقط 2 تا مقاله isi دارم .فقط همین و بس.اینا هم اثر دارن؟شماها چی؟
مهاتماگاندی
انشالله میشه نگران نباش
بابا افرین. وضعت خیلی خوبه.

من دو تا علمی پژوهشی فرستادم که بی جواب مونده فعلا
یه ای اس ای که اونم جواب نیمده.
5 تا هم کنفرانس بین المللی و ملی دارم. که زیاد بدرد نمیخوره احتمالا.
در کل مقاله ی خاصی ندارم تا اینجا.
2810