2777
2789
عنوان

***خانم دکترای آینده***

| مشاهده متن کامل بحث + 67274 بازدید | 923 پست
سلام منم 193 شدم....113 نفر مجازن....
خوب مامان ندا ببین چند نفر کل کشور میخاد تا چند مجازن...اینهارو که نوشته تو کارنامه ات
پشت هر کوه بلند بیشه زاری ست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست دگر غصه چرا؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی بچه ها به خاطر دلداریتون
من رتبم 21 شده آخرین رتبه قبولی روزانه 45 است
یعنی دعوت ه مصاحبه می شم
«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
Salam bacheha man khanandye khamoosh boodam man foghe lisanse sanaye ghazaii hastam emsal ye reshtye dige sherkat kardam ye dokhtare 20 mahe daram. Man rotbam49 shode man reshtye behdashte mavade ghazaii az gerayeshhaye dampezshki sherkat kardam
taghriban 25 ta migiran man khodam fekr mikonam shabane ghabool sham...
عاشق آوانو بابای آوانم
مامان ندا دانشگاه خودت شانس قبولیت بیشتره مخصوصا اگه اساتید بشناسنت که دیگه عالیه...چرا فقط تهران؟ همه جا رو بزن فک نمی کنم دکترا زیاد حضوری باشه...واسه کارای آزمایشگاهیت هم یه مشاوراز دانشگاه های تهران بزار و به هوای اون کاراتو تو اون دانشگاه انجام بده اینجوری مجبور نیستی بری شهرستان
پشت هر کوه بلند بیشه زاری ست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست دگر غصه چرا؟؟
سلام آوان جون تبریک میگم...ایشالا همون روزانه قبول بشی...
نمیدونم دلشاد چیکار کرده...خبری ازش نیست
مرسی مامان ندا جون
من اگه ساری هم قبول شم با کله میرم
«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
سلام دوستان.
اول تبریک میگم به دوستای گلم که مجاز شدن
من 270 شدم و آخرین رتبه مجاز روزانه تو رشته مون 450 هستش.نمیدونم شانسی برای قبولی دارم یا نه
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
مهاتماگاندی
2810