از نه صبح بیدار ک میشه تا دو سه شب دو دقیقه ی جا بند نمیشه ی دختر ده ماه هم دارم بخدا بدنم نمی کشه هم مدرسه می ره پیش دبستانی هم باشگاه هم پارک دریغ ک ی ذره خسته شه نمیذاره دخترم هم بخوابه خیلی اذیت می کنه خیلی من آرزو ب دل موندم خواب و آرامش ببینم خسسسسستم الان داره جفتک میندازه دخترمم بیقرار خوابه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بچه آوردن کار اشتباهی هست توی این گرونی ها باید کلی سختی و بدبختی بکشی. که نیازهاشو برطرف کنی بعد هم بزرگ که شد بشینه بهت فحش بده که تو هیچ کاری برای من نکردی
البته خودم یک دختر دو ساله دارم و. دیگه نمیزارم بچه دار بشم اینم بتونم به یه جایی برسونم هنر کردم ولی خوب عادتش دادم صبح تا ساعت 11:30 با هم میخوابیم بعد بلند میشیم اول صبحانه ساعت 3 هم ناهار دوباره میخوابیم بعد با هم میریم سرکار
منم الان دارم نوزاد ۵۰ روزمو رو پام تکون میدم بخوابه البته اگه بخوابه وتا صبح چندباربیدارمیشه کل روز درگیرشم واقعا خیلی سخته البته ثواب زیادی هم داره. بازم خدارو شاکرم
بروبچ مثل ما حسرت بچه نمیکشین هر شب هر لحظه ،درد فیزیکیتونو رو هوا خریدارم اگه بگن بچه دار میشی از ف ...
بخداااا برید خوووش باشید وقتی خدا میخواد راااحت باشید شما چرا الکی ناراحتید حالا که نمیشید بجای غصه فقط خوشی کنید بچه واقعا سخخخته دیگه تا آخر عمممممررررر یه مسئولیت بشدت سنگینه که هی هم سنگین تر میشه اتفاقا 😅
بروبچ مثل ما حسرت بچه نمیکشین هر شب هر لحظه ،درد فیزیکیتونو رو هوا خریدارم اگه بگن بچه دار میشی از ف ...
من کشیدم. ۵سال در آرزوی شب بیداری واسه یچه بودم.
اما وقتی بچه دار شدم فهمیدم چه اشتباهی کردم که انقدر حسرت خوردم از لحظه لذت نبردم.
نمیگم بچه بده. بچه داشتن بزرگ ترین آرزو و لذت زندگی من بوده، اما اگر به عقب برگردم لحظه ای حرص و حسرت نداشتنشو نمیخورم و از راحتی و بی دغدغگیم استفاده میکنم
فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
نمیتونم خوش باشم وقتی عشقم دلش خییییلی بچه میخواد و من نمیتونم براش ثمره زندگی بیارم ،نمیتونم وقتی دوست دارم بچه ای تربیت کنم بشه بنده واقعی خدا و یار امام زمانش،نمیتونم وقتی میتونم با وجود بچه معنای انسانیتو درک کنم مادر یعنی رو نفس خودت انقدر پا بذاری تا بشی دردونه ی خدا مادر یعنی خدا با هر اذیتی که میشی خودش میلیونها میلیون برات پاداش میذاره کنار این دنیا هم عشقو به بچت حس میکنی و زندگی دنیا و اخرتت بوسیله بچه شیرین میشه.....معنای انسانیت یعنی پا گذاشتن رو علاقه های کم ارزشتر بخاطر رسیدن به علاقه های پنهانی باارزشتر