2777
2789
عنوان

خانوما خوش سلیقه..

6 بازدید | 9 پست

میخایم کف پذیرایمونو که ۱۰۰متره سرامیک کنیم بنظرتون چه رنگی و اینکه مات بهتره یا براق؟؟ 

خودم سرامیک صدفی با رگه های طوسی طلایی محو دوست دارم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم سرامیک رگه دار خیلی دوست دارم ولی کف خونمون رو سفید یکدست زدم که اگه یه وقت ضربه خورد راحت بتونم توی بازار سرامیکشو بگیرم و تعمیر کنم ولی سرامیک های رگه دار این مزایا رو ندارن ولی کلا سفید رنگیه که همیشه توی بازار هست و مده

اصلا سرامیک طرحدار نزن  خیلی بد میشه ساده بزن و سفید  خونت بزرگتر دیده میشه و خیلی شیکه ...

اخه سفید یکدست زیاد خوشم نمیاد..

الان عکس اولی بده 

پذیرایی بزرگه نمیخام خیلی بزرگ دیده بشه

هر‌کدومش خوبی بدی های خودشو داره ما سفید ‌گرفتیم با رگه های طوسی 

ولی چون حالت مات داره خوب تمیز نمیشه  جای لکه میمون روش اگر براق بود زود لک میشد ولی زودهم تمیز میشد

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
هر‌کدومش خوبی بدی های خودشو داره ما سفید ‌گرفتیم با رگه های طوسی  ولی چون حالت مات داره خوب تم ...

پس براق بهتره از مات؟؟

دیگه چه مزایایی داره..

کف خونه دائم یخ نیست؟؟بچه ها زمین نمیخورن

پس براق بهتره از مات؟؟ دیگه چه مزایایی داره.. کف خونه دائم یخ نیست؟؟بچه ها زمین نمیخورن

من برگردم براق میگیرم

ن زمین نمیخورن بچه ها دایم ک یخ نیست ولی خب بازهم حالت یخ بودن داره طبیعیه

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
اخه سفید یکدست زیاد خوشم نمیاد.. الان عکس اولی بده  پذیرایی بزرگه نمیخام خیلی بزرگ دیده بشه

سرامیک کاملا سلیقه ای هست ولی سرامیک رگه دار باید خیلی مواظب باشی که یه وقت ضربه نخوره پایه مبل کشیده نشه روش و این چیزا چون ممکنه بعداً تو بازار اون مدلی رو که کار کردی پیدا نکنی دیگه که تعمیرش کنی اون عکس اولی هم قشنگیه👌