2777
2789
عنوان

کلاس اولی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 29 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم اولیه  و جز تیزهوش ترین های اطرافم مشکلش طبیعیه امروز رفتم پرسیدم از مادرای همکلاسیا ...

منم روزی دوبار و هر بار هم سه تا تایم ده دقیقه ای با استر احت وسط بهش دیکته میگم ،الان حرف میم هستن نود درصد بلده

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

من خیلی بد اخلاق شدم تازگیا که ازخستگیه زیاده باوجودیکه شب بخاطر بچه کوچیکم درست نمیتونم بخوابم روزا زیاد اعصاب ندارم .بخاطر همون بادخترم دعوا میکنم اگه بلد نباشه اون طفلک هم زودیادمیگیره چهارشنبه چنتا کلمه بهشون گفته بودن اینقدروز قبلش باهاش کارکرده بودم که معلمش براش نوشته بود خیلی لذت بردم از پاسخ های زیبات .بهشم مشق نداده بود 

استادتغییرباش ن قربانی تقدیر
تروخدا راهکار بدید

تو نوشتن تنوع بده،همش تو دفتر ننوبسید، رو کاشی آشپزخونه با ماژیک بنویسید ، رو بادکنک با ماژیک ،تا براش جالب باشه،زیر دفترش نقاشی بکش، دفعات تمرینت زیاد باشه مدت زمانش کم، مقوا رو اندازه کارت ببر حروف رو بنویس نشون بده بگو این چی میشه ، بعدا مثلا د رو با ا بزار کنار هم بگو این چی میشه حالا

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
خوش  به حالتون من که اینقدر حرص میخورم آخرش سکته میکنم

والا منم چند باری از حجم کاری گریه کردم

دیشبم به مرز گریه رسیدم آرومم کردن تحمل صدای بلند گریمو ندارن

ولی چه کنیم؟اینکه میدونم تمرین و تکرار جواب میده آرومتر میشم و فهمیدم بقیه همه درگیر این مشکلاتن

تاریخ عضویتم😅😅