2777
2789
عنوان

اسم رقیه مارسانا قشنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 92 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو روز پیش اسم رقیه رفت تو پر بازدید  ها  حالا ملت ول کن نیستن

در مورد چی بود من چند روز نبودم سایت

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

😑😑😑توروخدا این سمو انجام ندین 

ترکیب اسم مذهبی وجدید یا دوتا مذهبی 

مثلا یکی تاپیک زد 

زینب رقیه ...ساجده زینب ...

یا رقیه بزارن یا مارسانا ...

یا اسامی زیبا شکیل دیگه هم هست مثل 

آسنات...لیا..ضحی...و.....

دلم گرفتع👩🏻‍🦯
چیکار کنن خب

اسم بچه نه ربطی به مادرش داره نه مادرشوهرش 

ی اسم خوشگل خودشون زنو شوهر بذارن

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
هیچ کدوم کوتاه نمیان

کلا هیچ کدوم از این دو اسم برای بچه های امروزی قشنگ نیست 

جفتشون بد سلیقن 😐 

ولی اولویت با مادره نه مادربزگه بچه

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
واله رقیه خالی بزاری بهتره از مارساناست مارسانه نه قشنگه، نه خوش آهنگه، خیلی هم سخته

مارسانا اصلا اسم نیست 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
مارسانا اصلا اسم نیست 

شاید منظورش مرسانا ست

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

مارسانا؟ دیگه شورشو درنیارید توروخدا 

اسم ایدانی خوبه ها عالیه من خودم طرفدارشم اما دیگه هر اسم مسخره ای خدایی اصلا مارسانا هست؟ مهرسانا خوبه باز

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️
2810