2777
2789
عنوان

خانوما پسرم بدجور سوخته😭😭😭عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 58 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برای بچه هام میزدم،از برند ایروکس،زینک مخصوص اطفال داره من راضی بودم

آهان زینک اکسید من مخصوص اطفال نگرفتم 

واسه جلوگیری از عرق کردن استفاده میکردیم بعد از یه مدت زیر بغلمون عفونت کرد واسه همین اینو گفتم 

وای بیچاره بچه

باز بزارش یه تایم هایی و اینکه کالاندولا بزن

مهربان باش چون هر کسی را می بینی درگیر نبردی دشوار است   الای به معنی ماهِ قبیله و اِئلمان به معنی بزرگ قبیله و اِلشَن کوچولوی تو راهی به معنی شادی قبیله😍 تاپیک های ترکی تگ کنید از ترکی صحبت کردن لذت میبرم.

طفلک بچه جیگرم کباب شد واسش 

پوشکش نکن بذار کامل حداقل یک روز هوا بخوره 

اسهاله بچه ؟ بچه که اسهال میشه بخاطر دفع الکترولیت به ثانیه ای پوست رو میسوزونه 

موقع پوشک کردن چرب میکنی پای بچه رو ؟ 

اگر اسهال نیست ببین به این مارک پوشک حساسیت نداره؟

تند تند عوض می‌کنی عجیبه که اینطوری سوخته بچه هر سری حتی اگر پی پی هم نکرده باشه میشوری دیگه بچه رو با دستمال مرطوب که تمیز نمیکنی ؟ 

کالاندولا بزن مارک دینه خوبه 

داری میری دارو بخری یه پماد سودوکرم هم بخر هم خیلی با برکته یه ذره میزنی کل پای بچه رو چرب می‌کنه حتی بچه رو میشوری هنوز چرب هست اصلا نمی‌ذاره بچه بسوزه من سودوکرم استفاده میکردم بعد از اون بچه اصلا حتی وقتی اسهال بود هم نمی سوخت پوستش ولی بیشتر خاصیت پیشگیری داره 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
ای واییی زینک شنیدم برا زیر بغل خوب نیست منافذ رو میبنده

اره دقیقا همینجوری شد تازه چقدر ذوق میکردیم که دیگه عرق نمی‌کنیم تا نگو اول مامانم زیر هر دو بغلش اندازه یه گردو اومد بالا دستش بالا که می‌گفت بدتر میشد بعد فک میکنن سرطان سینه هست بعد کلی دکتر رفتن و سونو گفتن عفونت کرده بعد براش بدون بی حسی تیغ زدن عفونتا خارج شد دکتر گفته بود منافذت بسته شده مانع عرق کردن شده واسه همینم باعث عفونت شده 

خودمم که بعد از یه مدت استفاده کردن یه روز حموم بودم اومدم بیرون حس میکردم همش یه بویی میاد نمی‌فهمیدم از کجاست بعد یهوو دستمو بردم بالا موهامو ببندم بالا یهوو چشمم خورد به زیر بغلم دیدم انگار آبجوش ریختن رو پوستم کلا پوستم رفته بود ولی اصلا درد نداشتم رفتم دکتر چون مامانمم بهش گفته بودن واسه زینک هست دیگه میدونستم از اونه به بدبختی با دارو عفونتا خشک شد