2777
2789
نه oمنفی یا oکلا خیلیییی زیاده

نه عزیزم‌همیشه جزو گروه‌خونیای خاصه چون‌به همه‌میتونه بده‌اما از خودش فقط میتونه‌بگیره

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
چرا متاسفانه ؟

دیگه ادم چیزیت بشه باید در ب در دنبال یکی لنگه خودت بگردی😅

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم او منفیم. ایشالا چیزیمون نشه هیچوقت. با این گروه خونی😂

فک کن مامان بابام A هستن منو داداشم O شانس موج میزنه اصن😂

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

چه عجیب اکثرا O بود گروه خونی شون

تو واقعیت گروه خونی O خیلی کمه

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 
چرا متاسفانه ؟

چون غیر از گروه خونی خودش از بقیه گروه خونی ها نمیتونه خون بگیره و تعدادشون خیلی کمه

عملا اگه اتفاقی بیفته خیلی سخته خون پیدا کردن واسشون

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 
چه عجیب اکثرا O بود گروه خونی شون تو واقعیت گروه خونی O خیلی کمه

Oمثبت خیلی زیاده

Oمنفی کمه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
Oمثبت خیلی زیاده Oمنفی کمه

والا تا جایی که من میدونم O کلا کمه

چون که الل مغلوبه طرف باید خالص باشه تا گروه خونی بشه O

اطراف ما فقط مادربزرگم O عه

والا تا جایی که من میدونم O کلا کمه چون که الل مغلوبه طرف باید خالص باشه تا گروه خونی بشه O اطراف ...

من تو ازمایشگاه کار میکنم توی بانک خون همیشه گروه های خونی مثبت به خصوص Aو o فراوونن

گروه های منفی کلا کمیاب هستن 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من تو ازمایشگاه کار میکنم توی بانک خون همیشه گروه های خونی مثبت به خصوص Aو o فراوونن گروه های منفی ...

👌جالب بود