2777
2789
عنوان

رشته کامپیوتر اسونتره یا انسانی

144 بازدید | 11 پست

سلام من دهمم رشته انسانی درسم هم خیلی خوبه تو کلاس دوم شدم تو ازمون های جامع دوم شدم خلاصه درسم خوبه اما خیلی فشار رومه دارم خیلی اذیت میشم هر هفته یه امتحانه که دو تا سه هفته طول میکشه بعد که تموم میشه یه هفته استراحت (البته تو اون یک هفته هم همه معلما میپرسن) بعد باز امتحان به نحو های مختلف خلاصه خیلی دارم اذیت میشم په فکر تغییر رشته ام میخوام برم کامپیوتر کسی اطلاع داره کامپیوتر اسونتره یا انسانی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دوس دارم برم کامپیوتر معدلم باید چند باشه؟؟

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 

عزیزم انسانی بیشتر حفظی هست ریاضی فوق العاده راحتی داره 

ولی کامپیوتر ریاضیش زیاده  فکنم 

و برنامه نویسی هم داره که سخته 

تو دانشگاه هم ریاضی سخت فیزیک سخت و برنامه نویسی های سخت 

ولی رشته های انسانی تو دانشگاه خیلبییی راحتن 

کامپیوتر شاخه های مختلفی داره که باید خودت بری دنبالش 

مثل شبکه 

برنامه نویسی 

گرافیک 

که هرکدوم سختی های خودش رو داره خلاصه اگه برنامه نویسی رو انتخاب کنی باید حوصله داشتی باشی چون حل مساله داره و باید به راه حل های مختلف فکر کنی اما شیرینه

اگه علاقه داری برو سمتش حالا بازم خودت میدونی