2777
2789
عنوان

یجوری میگن کارمند دولت....

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 46 پست

هدف اون بالایبها که حقوق میلیاردی و رفاه کامل خودشون و هفت پشت بعدشون تامین دقیقا همینه که قشر متوسط و رو به پایین دائم انگشت اتهام به سمت هم داشته باشن 

تو این مملکت کارمند ، کارگر ، دانش اموز، دانشجو ، مادر ، پدر ، بچه و....هممون قربانی و عروسک خیمه شب بازی هستیم 😐 سفره پهن چرب هم هست اما برای یک عده ی خاص 🤦 

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلم پره نه خودشو میبینم نه پولشو😑 صبح زود میره ۹شب میاد نیم ساعت بعدش بیهوش میشه از خستگی😔

دقیقا من هم

دختر خوشگلم کی خدا تو رو به من میده ...خدایا دلم اندازه دنیا گرفته
باز خوبه مال شما شب خونه هست ،مال من شبم خونه نیست   دیگه بررررررررررررریدم از همه چی

شوهر منم یه هفته در میون شب نیست

عصر میرع تا فردا ساعت۹

«لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ» نترس و غمگین نباش، ما تورا نجات می دهیم!🌱(۱۴٠۳/۲/۳)  خدایا من با تک تک سلول هام  بهت توکل کردم و امید دارم ب درست شدن اوضام...🥺 / +پس زخم هایمان چه؟؟ _نور از محل آن ها وارد می شود...🌱 /  در حال درمان افسردگی...❤️‍🩹
هدف اون بالایبها که حقوق میلیاردی و رفاه کامل خودشون و هفت پشت بعدشون تامین دقیقا همینه که قشر متوسط ...

چجوری میخان اون دنیا جواب اینهمه آدمو بدن خدا لعنتشون کنع دست کیا افتادع کشور خیلی بدبختیم

لایک نکن جان مادرت😒صرفا برا سرگرمی میامو اکثرا تاپیکارو جدی نمیگیرم🤷اگه وسط بحث یهو جوابتو ندادم ببخش یهو حوصلم ته کشیم😘و همچنین بابامو مامانمو دادا کنم👌دل م وذره  یهو چن روز دپ میشم و ی وخت دیدی اینقد شادم دلفکرای چرت و پرت زیاد میکنم 😑عاشق لباس خریدن ب خودمو پسرمم ترجیح میدم بپوشم خوش باشم تا مث بعضیا جمع کنم طلا بخرم 😏از خدا دوتا چیز میخام یکیش سلامتی اعضای خونوادمه ک بدون اونا من هیچم اون یکیم خدا برا پیشرفت زندگی همه کمک کنه ماهم جزوه اونا آمین👐و در اخر امیدمون ب خودش باشه حواسش بهمون هس یاعلی🖐️
کارمند یجور بدبختی داره  کارگر یجور  خدا به همشون صبر بده

آره والا کارمندا هم اگه حقوق درست و حسابی داشتن که رو نمیاوردن به شغل دوم، تمام حقوق همسرم میره قسط، ما رو شغل دومش بیشتر حساب میکنیم، ولی جدیدا اداره جات دولتی هم مستقیم نیرو نمیگیرن و شرکتی میگیرن، دلم میسوزه هم حقوقشون کمتره هم مزایا ندارن، همسرم میگه دلت به حال خودمون بسوزه ، ولی میگم همه گناه دارن

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊

زحمت کش تر از کارگر نداریم 

ادارات دولتی طرف تازه تو اداره وقت صبحانه دارن 

بعدش اروم اروم میان سمت اتاق شون 

خیلی هاشون هیچ کاری برای انجام دادن ندارن😐

الکی یه سمت درست کردن براشون وگرنه من بارها و بارها ادارات مختلف دیدم یکسری شون اصلا هیچ کاری برای انجام دادن ندارن 😐😐😐😐

ظهر میشه پا میشه میرن و تمام 

2810