2777
2789
عنوان

یجوری میگن کارمند دولت....

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 46 پست
آره والا کارمندا هم اگه حقوق درست و حسابی داشتن که رو نمیاوردن به شغل دوم، تمام حقوق همسرم میره قسط، ...

والا شغل دوم گفتنش آسونه،  پدرومادر منم کارمند دولتن،  صب تا شب کار میکنن با اضافه کاری و اینا بازم کم میارن،  مامانم طفلی عصب پاش مشکل پیدا کرده با همون یه شغل،  شغل دومو بره سر یسال نشده خدای نکرده حلواشو باید پخش کنیم 

خودمم دارم کارمند دولت میشم از الان حساب میکنم میبینم درآمدم به هیچیم نمیرسه،  ترسم اینه فردا پسفردا خرج زندگیم رو از کجا میارم 

بنظرم حرفی که مردم میگن کارگرها رو هم شامل میشه

هعی چی بگم خدایا خودت به داد ملت برس

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا شغل دوم گفتنش آسونه،  پدرومادر منم کارمند دولتن،  صب تا شب کار میکنن با اضافه کاری و ...

عزیزم منم دختر یه معلم باز نشسته ام، پدر شوهر و مادرشوهرمم معلم باز نشسته ان، همسرم هم کارمند اداره ی پسته، میدونم خیلی سخته، همسرم خیلی زحمت میکشه

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊
رک و راست بگم؟ پارتی

یه چیزی بگم

دیگه اکثر جاها اینجور نیست(نه همه جا)_دیگه مثل چند سال قبل نیس

ازمونیه،مگه مرحله مصاحبه پارتی بازی بشه

و گرنه من خودم میرفتم سرکار،ولی جوری شرایطشو کردن که ازمونم بدم قبول شم نمیزارن اونجا که پارتی برم سرکار، چون نسبت نزدیک خلاف مقرراته بیاد سرکار

نباید مقایسه کرد اصلاا

هر دو قشر گرفتارن

اون کارمند هم از شکم مادر کارمند نشده که بدبخت کلی استرس کنکور کشیده درس خونده بعضی هاشون تا دکترا درس خوندن

ازمون استخدامی داده به معنی کلمه عمرشو گذاشته برای یه شغل ساده و متوسط.

هرچه مرا تبر زدند زخم نشد جوانه شد🧡🌱
والا شغل دوم گفتنش آسونه،  پدرومادر منم کارمند دولتن،  صب تا شب کار میکنن با اضافه کاری و ...

چطوری داری کارمند دولت میشی؟ 

ما که هرچی ازمون استخدامی شرکت کردیم فقط کلی هزینه داشت الکی 

نباید مقایسه کرد اصلاا هر دو قشر گرفتارن اون کارمند هم از شکم مادر کارمند نشده که بدبخت کلی استرس ...

اکثر کارمندها به جز نیروی خیلی جوان با دیپلم هستن 

به لطف دانشگاه علمی کاربردی خیلی هاشون چندسال اخیر لیسانس گرفتن 

چطوری داری کارمند دولت میشی؟  ما که هرچی ازمون استخدامی شرکت کردیم فقط کلی هزینه داشت الکی&nbs ...

از طریق کنکور فرهنگیان اوردم،  مگرنه مگه برا مقاطع بالاتر استخدامی هست عزیزدلم؟! من اومدم انتخاب رشته کنم یادمه نشستم پنجاه تا اولویت نوشتم 

خانوادم نشستن از روی بازار کار و شرایط کاری روی تک تکش خط زدن اخر فقط از اونهمه علاقه دوتا اولویت فرهنگیان موند صرفا چون شغلم تضمین بود

اکثر کارمندها به جز نیروی خیلی جوان با دیپلم هستن  به لطف دانشگاه علمی کاربردی خیلی هاشون چندس ...

دیپلم ؟ آموزش پرورش و بانک و که حداقل لیسانس لازمه

با دیپلم فقط نیرو انتظامی دیدم جذب داره 

ولی بازم احتمالا شهر ها متفاوته من شهر کوچیکم چون شغل کمه

کم مونده نابغه هامون جذب شن فقط (منهای بند پ)...

هرچه مرا تبر زدند زخم نشد جوانه شد🧡🌱
اونا بالا رده هان گلم، کارمندای ساده وقت سر خاروندن ندارن

کارمندهای اداره بیمه اداره اب اداره شهرداری 

همه شون دیدم 

چون پیش اومده چند روز ساعت ها اونجا نشسته بودم 

بعضی کارمندهای کاملااااا ساده هیچ کاری نداشتن 

یا مثلا اداره مالیات یه مشتری مون کارمند اونجا بود به همکارم پیشنهاد داد فقط ازمون استخدامی بده اسمت تو ازمون باشه اصلا مهم نیست قبول بشی 

یا مخابرات یکی از شعبش دایی خودم معاونه 

یا شهرداری یکی از هم محله ای هامون پدرش عضو شورای شهر بود پسرش رو الکی کارمند شهرداری کرد الکی الکی سمت شغلی درست میکنن ادم جدید راه میدن

اداره های بعضی شعب برو فقط کارمندها رو ببین یکسری شون نشستن بدون هیچ فعالیتی 

کارگرا هم درس خوندن  فقط پارتی نداشتن

شوهر من کارمنده با فوق لیسانس و برجی ۸۹۰۰ میگیره با مدرک دیپلم 

فوق لیسانسش و اعمال نکردن

حقوق کارگران از ما بیشتره

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
2810