2777
2789
عنوان

دعوا

33 بازدید | 10 پست

بچه ها جون سلام  پسر من خیلی اجتماعیه و خیلی سریع با بزرگتر خودش ارتباط برقرار میکنه پنج سالشه ولی یه هو میبینه کنا خیابون داره با یه پیرمرد غریبه هفتاد ساله صحبت میکنه  بعد یه طباخی کنار خونمون هست پسرم همیشه میرفته با شاگرد طباخی صحبت میکرده شوهرم میگه پیش غریبه ها نرو صحبت نکن گفته فلانی که غریبه نیست  گفته نه غریبس پسرم هم به اون طرف گفته بابام گفته باهات حرف نزنم  چون تو غریبه ای به اون طرف برخورده که ما همسایه ایم چرا شوهرم همچین حرفی زده و به شوهرم گفته خوبه پسرت اینجا باری میکنه ما همش هواشو داریم حالا شدیم غریبه شوهرم درست توصیح نداده گفته خیلی  خلی که عقلت را گذاشتی کنار یه بچه خلاصه که خیلی ناراحت شده دیگه با شوهرم و پسرم حرف نمیزته🥴

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب بچه را تنها نفرست بیرون  ببرش پارکی  یا فضای سبزی با بچه های هم سنش بازی کنه

تنها نمیره یا پیش پدرشه یا پیش خودم مثلا دوچرخه سواری میکنه یه هوییی  با یه نفر شروع به حرف زدن میکنه

2805
بله تک فرزنده

پس انشالله اقدام کنید  براش خواهر وبرادر بیارین  کمتر با غریبه ها حرف میزنه  پسر خواهر منم  همین طوره   اونم تک فرزنده ولی اون بازم  دوستای همسن وسالش دور وبرش هستن