2777
2789

شوهرم خیلی سادس گاهی حس میکنم خنگه 

هر چی بش میگم میگه چی ؟؟ 

یه خط فارسی بلد نیست بخونه . اصلا بلد نیست حرف بزنه 

به صورت کلی اما کاری نداره و اذیت و آزاری نداره و بددهن اینا نیست 

از بس توی زندگی مجردی فشار تحقیر خانواده رومون بود گفتم فقط بزنم بیرون با هر سگی شده عروسی کنم از دست خانوادم رها شم 

حتی مادرم گاهی برامون غذا هم نمیپخت 

به شدت مادرم بد دختره 

عروسی ک کردم متوجه سادگی شوهرم بودم مثلا یبار خاهرش بهم فحش ناموسی داد هیچی نگف . کلا دفاع و این چیزا بلد نیس 

با ضرب و زوری بود بالخره چون با من مشکلی نداشت زندگی رو ادامه دادم و مادرمم مدام تیکه مینداخت تا اینکه قهر کرد که البته جریانش طولانیه 

این وسط من حامله شدم اونم دوقلو 

از وقتی بچه هام دنیا اومدن من تنهایی با دو تا بچه هستم شوهرمم دست ب بند سیاه و سفید نمیزاره 

وقتی میاد خونه دیگه میشینه اونور اتاق . بچه ها هم ک یه طرف دیگن 

حتما باید بپرم بهش ک بره بشینه پیش بچه ها 

دو دقه میره دوباره میره اون دور میشینه 

برای هرررررر کاری باید بپرم بهش وگرنه انجام نمیده 

واقعا فشار رومه کارای دو تا بچه با هم و کارای زندگی 

از بچه دار شدنم خیای پشیموم . این طفلکا رو هم با خودم بیچاره کردم 

خدا لعنت کنه خانوادمو اگر انقدر تو زندگی فشار رومون نمی آوردن مجبور نبودیم یه آدم خنگ عین اینو زیر نظر بیاریم 

دعا کنین برام 

همه ی اتفاقات خانواده 100 درصد مقصر نیستن

شما باید شوهرتو بالا ببری اتفاقا پیش بقیه اونوقت حامی شما میشه

صوت هنر زن بودن  و هنر مرد بودن بدردتون میخوره از استاد پوراحمد

دو قلو خیلی سخته انشالله از عهدشون بربیای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه ی اتفاقات خانواده 100 درصد مقصر نیستن شما باید شوهرتو بالا ببری اتفاقا پیش بقیه اونوقت حامی شما ...

اصن شوهرم تو باغ نیست 

منم اوایل زیاد جلوی خانوادم بهش احترام میذاشتم بعد میدیدی یهو یه حرفی میزد وسط جمع آب میشدم 

امگار یه بچه دو ساله داره حرف میزنه 

خب اینجوری خودش خودشو بی ارزش میکنه دیگه من چجور ببرمش بالا 

خانواده خیلی موثره . حتی خانواده من حاضر نبودن جلو خاستگار میوه خوب بزارن 

مثه سگ تو خونه با ما رفتار میشد . وگرنه من هیچ وقت یکی مثه شوهرمو زیر نظر نمیوردم

منم مامانم خیلی بده غذا که کلا درست نمیکنه من پا میشم غذا درست میکنم ظرفاشم نمیذاره بذارم تو ماشین ظرفشویی میگه خودت بشور. جارو برقی میکشم لباسارو پهن میکنم و خلاصه عین کوزت همه کار میکنم تو خونه مسخرم میکنن تیکه هاشونم تحمل میکنم بازم این شرایطو ترجیح میدم به شوهر کردن چون شب میرم تو اتاقم در اتاقمو می بندم و ازادیم از اینم ممکنه کمتر شه اگه شوهر کنم. امیدوارم یه روز ازین خونه برم هیچوقت دیگه نبینم شون

اصن شوهرم تو باغ نیست  منم اوایل زیاد جلوی خانوادم بهش احترام میذاشتم بعد میدیدی یهو یه حرفی م ...

این عیبا رو میشه باهاش کنار اومد و درستش کرد هیچکی بی عیب نیس. مواظب باش این داستان خانوادت، توی خانه و خانواده خودت تکرار نشه و بچه هاتون به شما دوتا افتخار کنن و خوشحال باشن شما مادر پدرشونین. پس باید همسرتو بپذیری و فک نکنی مجبوری داری زندگی میکنی 

دوقلو خیلی سخته وگرنه شوهر منم تا بهش نگم اشغال ببر هقلش نمیکشه ببره یا بگم برو پیش بچه نمیره بد بار ...

دقیقا بد بار اومدن 

من اشتباهم این بود از همچین آدمی بچه دار شدم 

خانوادش فکر میکردن اگر بچه هاشون هر چ گفتن بگن چشم خیلی ب بچه هاشون احترام گذاشتن و خوب براشون امکانات فراهم کردن 

انتظار دارن تو زندگی هم همیشه یکی باشه بهشون بگه چشم 

منم مامانم خیلی بده غذا که کلا درست نمیکنه من پا میشم غذا درست میکنم ظرفاشم نمیذاره بذارم تو ماشین ظ ...

منم مادرم همینجور بود 

حتی میگف حاضرم دو تا ولگرد بیان دخترامو ببرن ولی از نوک دلم کنده بشن 

همه چی بارمون میکرد 

باز تو خوبه شب راحتی 

ما شب ک میخابیدیم مادرم میومد در اتاقو باز میذاشت 

صبم ساعت پنج بلند تو سرمون نماز میخوند و میگف برا مرده ها دارم نماز میخونم 

بعدشم اگر یکم دیرتر پا میشدیم حرفی نبود ک نمیزد 

جلو فامیل غریبه میگف هر کی دخترامو ببره پس میاره 

هیچ حرمتی برامون قائل نبود 

این عیبا رو میشه باهاش کنار اومد و درستش کرد هیچکی بی عیب نیس. مواظب باش این داستان خانوادت، توی خان ...

اتفاقا منم خیلی تلاشم اینه ک بچه هام مثه خودم نشن 

اما ذیگه شوهرم گندشو درآورده 

مثلا میبینه دو تا بچه دارن با هم گریه میکنن و موهای منو میکشن ک از سر و کولم بالا برن این نشسته داره نگا میکنه 

تا بش نگم بیا یکیشو وردار پا نمیشه 

دو دقه ک بچه رو گرف میگه این خودتو میخاد و دوباره میفرستتش پیش من 

یا هی میگه کمرم درد میکنه سرم درد میکنه . انگار ما خیلی سالمیم

دقیقا بد بار اومدن  من اشتباهم این بود از همچین آدمی بچه دار شدم  خانوادش فکر میکردن اگر ...

همین الانشم وقتی خونه ننشیم  میخایم سفه جنع کنیم به شوهر من میگه نمیخاد سینی بلند کنی مچ دستت درد میگیره🙄🙄🙄🙄🙄یا میگیره واسه مرد۳۵ ساله میوه پوست میگیره  وقتی نوزادم داره گریه میکنه عقلش نمیرسه بیاد بگیرتش من یه چیزی کوفت کنم

نه میفهمم ناهارم چیه نه شام

صبونه ک کلا حذف

یکبار جلو خانوادش بهش گفتم تو اتیسم داری اونم از نوع شدید  ننش بهش برخورده بود

خدایا شکرت
همین الانشم وقتی خونه ننشیم  میخایم سفه جنع کنیم به شوهر من میگه نمیخاد سینی بلند کنی مچ دستت د ...

شما هم دس ب هیچی نزن بگو مچم ضعیفه 

چقد رو دارن بخدا 

مثه خاهرشوهر عفریته من ک هی بهم میگف حواست باشه کرونا نگیری یه وقت برادرمون مریض نشه 

ولی وقتی خودشون کرونا گرفتن هی ب شوهرم میگفتن باید بیای ببریمون دکتر .

خدا رو شکر هر کدوم دو سه بار گرفتن و من بهد دو سه سال گرفتم داشتن میترکیدن 

اتفاقا منم شوهرم اگر بچه هام زار بزنن تا بهش نتوپم نمیفهمه ک باید بچشو جم کنه 

منم همیشه بش میگم شک ندارم تو یه اتیسم خفیفی داری 

مگه. میشه آدم هیچی نفهمه اخه 

بخدا من اگر خانواده خوبی داشتم هررررگز اینا رو زیر نظر نمیوردم 

منم مادرم همینجور بود  حتی میگف حاضرم دو تا ولگرد بیان دخترامو ببرن ولی از نوک دلم کنده بشن&nb ...

مامان منم همش پشت سرم چرتوپرت و دروغ میگه پیش همه. در اتاقمم پدرم درومد تا تونستم ببندم کلی دعوا و تهدید و الانم جای لگدش رو در اتاقم هست