2777
2789
خب شما وقتی میخواید کنکور بدید...  چه مشکلی داره نهلیی هم بخونید؟ واقعا خیلی تاثیرش کمک کننده ...

راستش من ۹۹ دیپلم گرفتم سالی که تموم شدم همون سالی بودکه کرونا اومد امتحانات افتاد یه ماه دیگه منم کرونا گرفتم از طرفیم بخاطرکار پدرم خونه نبودم اصلایه وضعی بود....بااین حال خدا روشکر تجدیدم نشدم .دوبارکنکور دادم  رتبه م خوب نشددیگه امسال گفتم واسه بهداشت شهرخودم بخونم.بزرگ ترین مشکلمم خانوادمن خیلی سخته خانوادت پشتت نباشه هیچ سد راهتم باشه.براهمین میدونم که ناراضی میشن از این وضع که برم بازترمیم کنم وپولهم میخواد .گفتم فقط کنکور رو بخونم به این امید که بتونم ازطرفیم میترسم فقط سردردواسم بمونه وهیچی نشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من معدلم ۱۸ و نیم  درصدام هم میانگین ۵۰ بهداشت آوردم  بهتره ترمیم بزنی

واقعا خوش به حالتون.بخدا نمیتونم ترمیم کنم وگرنه میرفتم بااین خانواده که دارم .سالی که دیپلم گرفتم امتحانات نهایی رو تو یه اتاق پرموش میخوندم باید غذای کلی ادمم درست میکردم خلاصه وضعم خیلی بد بود همینباعث شد معدلم اینجوری داغون بشه.کاش اینطورنمیشد

بله حتی پزشکیم میشه ب شرطی ک ترازتون ۱۱۰۰۰بشه و بالاتر

عزیزم تراز معدل ایشون بشدت پایین میشه باید درصدای خیلی بالا بزنن تو کنکور تا بتونن به پزشکی حتی فکر کنن. تاثیر معدل ۵۰ درصده و اصلا کم نیست.

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨
شما اینجوری فک کن جوکه

من امسال کنکور دادم ؛ وضعیت رو دیدم و میدونم همچین چیزی محال ممکنه 

حداقل برای پزشکی قفله 

تازه پارسال ۴۰ درصد تاثیر بود امسال که ۵۰ درصده حتی اگه تراز کنکور بشه ۱۱۰۰۰ اون نمره کتبی کلی میکشونه پایین

واقعا خوش به حالتون.بخدا نمیتونم ترمیم کنم وگرنه میرفتم بااین خانواده که دارم .سالی که دیپلم گرفتم ا ...

خدای من درکت میکنم

من خودم فارغ التحصیل ۱۴۰۰ درس نخوندیم رفتیم امتحان دادیم🥲

معدلم شد ۱۲

ولی امسال تو ترمیم معدلم کردم ۱۸ و نیم

پس تو هم میتونی ارتقا بدی

اگه میتونی شرکت کن

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
عزیزم تراز معدل ایشون بشدت پایین میشه باید درصدای خیلی بالا بزنن تو کنکور تا بتونن به پزشکی حتی فکر ...

عزیزم نمیتونه ترمیم کنه ترازشو ک می‌تونه ببر بالابرادر من با معدل ۱۴ ک بهش تراز ۵۹۰۰ داد  تراز کنکورش شد ۱۱۸۰۰

و رتبش شد سه هزار خورده ای الآنم داره پزشکی شهریه پرداز  میخونه دانشگاه تیپ سه 

منم دو سال دیگ کنکوریم در جریان اینا هستم 

و اینک برادر من پشت کنکوری بود

نمی‌دونم چرا سعی در نامیدی بقیه دارید

عزیزم نمیتونه ترمیم کنه ترازشو ک می‌تونه ببر بالابرادر من با معدل ۱۴ ک بهش تراز ۵۹۰۰ داد  تراز ...

معدل ایشون پایینتره در نتیجه تراز کمتری هم میگیرن ضمن اینکه سال ۱۴۰۲ تراز معدل ۴۰ درصد بود الان ۵۰ درصده. تازه به سال فارغ التحثیلیشونم ربط داره مثلا ۱۴ سال ۱۴۰۲ تراز بهتر از ۱۴ سالای قبل گرفته. حالا شما حساب کن ببین چقدر باید ایشون تراز کنکور رو بالا بگیره تا بتونه جبران کنه تازه تهشم بخاطر معدل نمیتونه دانشگاه خوب قبول شه. درضمن من کسیو ناامید نمیکنم چه سودی داره بنظرت برام؟ من فقط واقعیتو گفتم همین. 

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨
راستش من ۹۹ دیپلم گرفتم سالی که تموم شدم همون سالی بودکه کرونا اومد امتحانات افتاد یه ماه دیگه منم ک ...

عزیزم ببین 

متوجهم که شرایطت خیلی سخته ولی وقتی میخوای این سالو برا ایندت تلاش کنی پی همه چیو به تنت بمال

تحت هر شرایطی میانگین کنکور درصد 50 خیلی سختتره

در جران نیستم چقد باید هزینه کنی ولی مطمئن باش اگه زمانتو برا نهایی بزاری نتیجه بهتری میگیری

معدل 13 واقعا کارتو سخت میکنه سعی کن معدلتو ترمیم کنی در کنار درصد حتی 30 شرایطت بهتره 

امیدوارم موفق باشی