2777
2789

رومانتیکیش گل کرده😍سه چهار باره پشت سر هم بهم ابراز دوست داشتن میکنه ولی من احمق هیجی یاد ندارم بهش بگم فقط هرچیو اون میگه تکرار میکنم منم همینطور

میدونم باید دلی باشه ولی نمیدونم چی بگم 

شما همیشه ب همسرتون یا اون ب شما چی میگه 

یادم بدین🥺

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱

همون‌‌ همینطور‌‌ کافیه

میشع‌‌ برای حل‌‌ شدن‌‌ مشکلات‌ زندگیم دعا‌‌ کنین‌ واقعن‌‌ نیاز‌‌ دارم‌‌ به‌ دعاهاتون‌‌🥺🙏/آسمان بار امانت‌ نتوانست کشید قرعه کار به نام منه دیوانه‌ زدند/هیچوقت‌ ناامید‌‌ نشو‌‌،نجاری ک مغازش‌‌ سوخت‌‌،زغال فروشی‌‌ زدو‌‌ پولدارشد/آرزویت را برآورده می‌کند آنکه‌‌ آسمان‌ را میگریاند‌‌‌‌ تا گلی‌‌ را بخنداند‌‌/دخترم خداروشکر که دارمت ملکه برفیم...خدایا خودت مراقبش باش...♥️👼🏻🧸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

‌ 

عشقم ...❣

میدونم بعضی وقتا خیلی اذیتت میکنم

ولی(حقته)...😝♥️

تو الویت همیشگی منی !

من تو قلب تو آروم ترین دختر

کوچولوعه دنیام دلبرم‌ بمونی برام

دسـتمـو هیچوقت ول نـکن خـیلـیا

سـر جـدایـی ماشـرط بـسـتن ... 

تا تهش باهااااتم ... 💜💍

شیشه عمرم ..

قلب من''🗝'' ...

کلی بغل بهم بدهکاری عشقم ...

یار ابدی من ...🥰

مـتـعـهــ♡ــدم بـت💋💍🔐•

ܒ‌ܦ‌ܚܚܥ‌ ܒاܝ ܩ ... 🌼💖•

بهونه زنده بودنم تویی (: 🧿🤍🔖•

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

زندگیم عزیزم 

فدات بشم 

صداش بزن بعد ک گفت جانم بش بگو چون تورو دارم خیلی خوشحالم 💋🙈😂

دوشت دالم یه عالمه هرچی بگم بازم کمه🤪😂 من خودم تاحالا اینو ب عشقم نگفتم ت بگوش

یجوریی رفتار میکنید ک مجبور میشم..،با تمام علاقه ای ک نسبت بهتون دارم ..،...نبودنتون ترجیح میدم .•♡•.

بگو 

ای جون دلم😍 قربون محبت کردنات برم عزیزم، خیلی برام ارزشمنده مهربونیات. 

بگو به داشتنت افتخار میکنم، بمونی برام❤

تو ارامش زمینی منی، وجودت بهترین هدیه ی خداست

دعاکنیم همیشه حال دل هممون خوب باشه... امیدوارم باشیم به رحمت خدا؛ نا امیدی از جانب شیطان هست...میم مشکلات را که برداری زندگی شیرین می شود؛ خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری.