2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه سوالی دارید ؟ شاید بتونم کمکتون کنم

عزیزم من باید سه تا بتامتازون بزنم یکیشو زدم حالا نگرانم آخر هفته میخام برم جایی و بزنم آنفولانزایی چیزی بگیرم چی میشه ؟ چون سیستم ایمنی رو سرکوب میکنه

عزیزم من باید سه تا بتامتازون بزنم یکیشو زدم حالا نگرانم آخر هفته میخام برم جایی و بزنم آنفولانزایی ...

برای چه بیماری ای براتون سه تا امپول بتامتازون تجویز شده ؟ تو چه فواصل زمانی ای ؟

خیلی دوز بالاییه 

به خصوص بتامتازون که طولانی اثره

من باید سه تا بتامتازون بزنم استرس دارم☹️

من بهم میگفتن مدت زمان طولانی مصرفش بیشتر بدنو‌ ضعیف می‌کنه .. شاید دز داروی شمام بالا باشه ولی در مدت زمانه کمی هستش ‌‌، خیلیم ب خودتون اضطراب و استرس ندین

برای چه بیماری ای براتون سه تا امپول بتامتازون تجویز شده ؟ تو چه فواصل زمانی ای ؟ خیلی دوز بالاییه& ...

چند روزه اثرش؟ دکترم گفته دو روزه . برای ام اس هر پنج روز یدونه سه تا داده

چند روزه اثرش؟ دکترم گفته دو روزه . برای ام اس هر پنج روز یدونه سه تا داده

اها من فکر کردم برای یه التهاب تو این دوز کورتون داده 

اره درسته که سیستم ایمنی رو ضعیف میکنه اما خب شما دوز و ساعت داروهاتون رو جابه جا نکنید 

برای بیماری هم باید مراقبت کنید ، ماسک بزنید مداوم دستاتونو شست و شو بدید 

از دکترتون هم بپرسید نیازی نیست یه سری واکسن تزریق کنید برای مراقبت بیشتر ؟ 

مثلا همین واکسن انفولانزا 

اها من فکر کردم برای یه التهاب تو این دوز کورتون داده  اره درسته که سیستم ایمنی رو ضعیف میکنه ...

اخه فقط سه تا دونست و تموم میشه . طولانی اثر یعنی تا چند روز سیستم ایمنی رو سرکوب می‌کنه ؟

اخه فقط سه تا دونست و تموم میشه . طولانی اثر یعنی تا چند روز سیستم ایمنی رو سرکوب می‌کنه ؟

نه عزیزم منظورم اینه مثلا نیازی نیست روزی یکی تزریق کنید ، تو بازه های زمانی طولانی تری میتونید دارو رو بزنید چون اثر درمانیش بیشتر میمونه 

مثلا شما یه دارو میخورید هر ۴ ساعت یه دارو میخورید روزی یه بار

اینم همونه 

بیخودی نگران این موضوع نباشید