2777
2789
عنوان

از پوشك گرفتن دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 2466 بازدید | 28 پست

یکی همینجا تاپیک زد همین مشکل رو داشت

گفت نقاشی پی پی میکشید و دسشویی

به بچه ش میگفت پی پی باید بره پیش پدر مادرش

بچه ش یاد گرفت

حالا شما با جیش بهش یاد بده

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب این یه چیز عادیه که بچه ترس داشته باشه از دیدن چیزی که ازش خارج میشه.

شما باید حوصله به خرج بدی.

اینکه به خاطر احساس خودت پوشک رو هی پاش میکنی در میاری به بچه فهمونده چطوری به چیزی که میخواد برسه.

این روش من بوده:دسشویی رو کلی تزیین کن.بادکنک بزار درو دیوارش برچسب بچسبون و شخصیتای کارتنی که زیاد دوست داره نقاشی کن بزن.بچه باید حواسش کاملا از خودش پرت بشه موقع جیش کردن...

بعد هربار جیش کردن بهش جایزه بده.مثلا یدونه برچسب بزن تو دفترش یا یدونه شکلات بده بهش...

خوب این یه چیز عادیه که بچه ترس داشته باشه از دیدن چیزی که ازش خارج میشه. شما باید حوصله به خرج بدی ...

الان عذاب وجدان دارم حس كردم بچه م توى دستشويى وقتى بهش گفتم جيش كن غصه خورد مظلوم شده بود الهى بميرم براش😭

اصلا عذاب وجدان نداشته باش گلم...

اون بچه رو یهو بردی جایی که هیچ شناختی ازش نداره.

شما اول اون محیطو به ذلخواه بچه کنی تا ذوق رفتن به اونجا رو داشته باشه.

حتما کاریو که گفتم انجام بده.منو جاریام از همین روش استفاده کردیم.

در ضمن من یه کتاب گرفتم که خیلی کمک کننده بود. برای جیش  کردن کودک .

پسرم خیلی خوشش اومد